Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?
"De mi 25 és 65 közöttiek vagy akik nem akarnak házasodni se gyereket nem kapnak semmit. Éljen haladjon úgy ahogy tud lóf**sz fizetéssel"
@7
Miért kinek gyűjtesz amúgy? Komolyan érdekel? Azt hiszed magaddal viszed a sírba?
Egy egyszerű szakmunkás is megkeres 400k-t 80 IQ felett, egy diplomás többet is. Ha úgysincs kire hagyni, akkor nem is kell több.
Nincs értelme válaszolni mert ha nem nyalsz nagycsaládosoknak akkor te vagy a sátán. Én inkább költöm ezt a pénzt sörre adó helyett :D
1-eske
Nem kívánom senkinek, mert haverok között is van olyan, aki élt a Csok lehetőségével, de néhányan nagyot fognak bukni ezzel az egésszel. Kiváló választás előtti politika.
És am nem, nem támogatnám őket...
Tök jó, hogy nekem azért emelkednek a lakásárak, mert urunk és kormányunk tolja a lóvét az új feudális uralkodórend születendő cselédségének biztosítására. Köszönöm nem, nem kívánom támogatni az anyagi ellés ilyen formáját.
A családpolitika ott kezdődik, hogy apa-anya úgy keres, hogy MER(!) gyermeket vállalni, és nem azért szül h. 10 milliót kapjon...
Nem. Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Én tanár vagyok s azt látom, hogy így is túl sok gyerek születik szeretetlen környezetbe, mert azt remélik, milyen előnyt csikarnak belőlük. Aztán vannak akik azért adják be állami gondozásba is a gyereket, mert tudják, hogy akkor házhoz jut a gyerek, s még ki is taníttatják 24 éves koráig, ha elég eszes a gyermek.
Nézz körül Szabolcs és Borsod megyében. Ott megtudod, hogy a Te teóriáddal főleg kiket kellene támogatni. Sok közöttük a fogyatékos és a bűnöző.
Amúgy meg túl van népesedve a Föld, az ember rengeteg kárt tesz, kiírtja az állatokat, a növényeket, szennyezi a talajt és a levegőt.
Ha annyira szeretnéd jobbá tenni valaki életét, mert Neked nincs gyermeked, fogadj inkább örökbe egyet, ne az olyan felelőtlen embereket támogasd, akik a semmire szülnek vagy a haszon reményében.
Ha miniszterelnök-jelölt lennél, az nyilván más perspektíva. Akkor azért kell támogatni, hogy minél több szavazatot szerezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!