Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?
Akkor menj Afrikába kampányolni, ahol folyamatosan nő a népesség a semmire, vagy USA-ba, ahol a legnagyobb a károsanyag kibocsátás.
Azt hittem sikerült értelmezni a kérdést és az eddigi válaszokat, hogy mi itt a Magyarországi helyzetről beszélünk.
Igenis izmozom ha mások miatt én fogok érezni! Márpedig ha így megy tovább meg az én életemben eljön ez az idő! Ezért mondom hogy nem csak Magyarország van, ha az afrikaiak "megeszik előlünk", hiába minden.
Ne Hari, de nekem nincs kedvem éhen halni csak mert mások gyereklázban égnek.
Ja, és ti is meg fogjátok tapasztalni, de főleg a gyerekeitek! Erre is gondolni kell.
Viccesen hangzik, mert most kék az ég, zöld a fű, van minden is, de ez a rendszer már nem sokáig fog így működni.
"Viccesen hangzik, mert most kék az ég, zöld a fű, van minden is, de ez a rendszer már nem sokáig fog így működni"
Ezzel egyetértek.
Egyik legfőbb oka az, hogy mi fehérek itt Európaban nem szaporodunk, ők ott meg igen.
Jelenleg is támogatom őket, hiszen az én adómból kapnak támogatásokat.
Eszem ágában sincs ennél is többet fizetni nekik, sőt... Az vállaljon gyereket, aki képes eltartani.
#89 vagyok
Most olvasgatom a válaszokat.
Látom, sokan írják a nyugdíjat. 27 éves vagyok, 10000%-ig biztos vagyok benne hogy nem fogok nyugdíjat kapni mire oda jutunk. Nekem évek óta teljesen evidens, hogy takarékoskodok saját magamnak későbbre - példának okáért mondjuk a gyerekre szánt pénzt félre tudom tenni. :D
Eleve halva született ötlet ez, hogy a mostani dolgozók termelik a mostani nyugdíjasok pénzét... termelje mindenki a sajátját aztán kész.
Az se igazán érdekel, hogy "csak afrikában van túlnépesedés" - ha más hü lye, akkor nekünk is annak kéne lennünk, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!