Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nők,akik nem akartok gyermeket...

Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:56
 121/135 anonim ***** válasza:
96%

120, ugyan nem nekem szól a megjegyzésed, de sajnos én is tapasztalom, hogy rengeteg "anyuka" bunkó. Nekem is van gyerekem, amíg kicsi volt, akkor örültem minden normális segítségnek, de nem vártam el, és mindig megköszöntem.

De rengetegszer látom, amit idéztél: aránylag széles járdán, ahol simán elférne a babakocsis és a szembejövő, 2 anyuka vígan tolja a kocsit egymás mellett, esélyed sincs elmenni mellettük. És nem veszik észre magukat.

Vagy laknak egy páran ilyenek a környékünkön, hogy simán elédállnak a sorban, merthogy ott a gyerek. Persze előreengedném én szívesen, ha a gyerek sírna, hisztizne, mindenkinek jobb ugye, ha a gyerek hamar kint van a boltból. De ha vígan alszik a kocsiban, olyankor szóvá teszem a dolgot, és még én vagyok a bunkó gyerekellenes paraszt.

2022. febr. 12. 07:31
 122/135 anonim ***** válasza:
76%
Én nem engedem előre a gyerekest a sorban. Pont leszarom. Az én időm nem értékes, csak a gyerekesé? Én is sietek általában máshova is. Nekem az a kedvencem, mikor 2-3 kutyással együtt sétáltatjuk a kutyáinkat, és jönnek a neveletlen gyerekek akik ingerlik a kutyákat. Persze hogy vicsorognak, morognak a kutyák. Anyuka a gyerektől távol telefonozik. Hát segítettem a gyereknek elmenni a kismotorjával.... szépen elgurult egy kezdő rúgással.
2022. febr. 12. 08:07
 123/135 anonim ***** válasza:
82%

Ennyi

Meg is jöttek a neveletlen kolkok a szszedba, a házból hallom őket

..

:(

Rühellem a gyerekeket.

2022. febr. 12. 09:13
 124/135 anonim ***** válasza:
79%
120nak: Szerintem nincs olyan az illemkódexben hogy akinek van ivadéka, az kiváltságosan használhatja a járdát. szerintem pedig megoldásként nem kéne középen tolni a babakocsit a momziknak és akkor el lehet haladni egymás mellett is. Ha meg annyira középen akarja tologatni tologassa a 4 sávos autópálya külső-belső sáv közötti szakaszon ;)
2022. febr. 12. 09:53
 125/135 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy meg neki kéne utat engednie a járdán nekem, és félreállni, és hálásnak lenni hogy elmegyek helyette dolgozni, befizetem az adót, amiből ugyanúgy ellátják, ugyanúgy ellátják a gyerekét is. Amiből kapja a támogatásokat ugye.. közpénzből, amit az a marék dolgozó ember tesz be a közösbe. Neki kellene engem elengedni, amiért nevelheti , iskoláztathatja majd az adómból a gyerekét! Álljon fèlre és hajbókolhat is, amiért neki semmi dolga nincs, pont ráér, míg én meg rohanok munkába hogy eltartsam az adómból a kölykével együtt.
2022. febr. 12. 09:59
 126/135 anonim ***** válasza:
41%

Remélem, hogy troll vagy, mert ha ezt komolyan gondolod akkor nagy baj van a fejedbe.

Konkrétan egy értelmes, logikus mondatot sem tudtál idehányni. Az adóról már írtunk korábban, ennek ellenére sem tudtad felfogni, mert abszolút buta vagy hozzá.

Az meg, hogy nem adod meg a tiszteletet a szebbik nemnek, meg főleg egy ártatlan gyereknek, az egyedül téged minősít. Nem lesz csajod így soha. Aztán majd telesírod a gyakorit, hogy mindenki utál, pedig csak azt kapod vissza, amit te közvetítesz mások felé.

2022. febr. 12. 10:19
 127/135 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok, férjezett, 29 éves, egyetemet végeztem és dolgozom. Az hogy nem tudod értelmezni a mondataim az téged minősít. Sajnos a hozzád hasonlók szaporodnak, a hozzám hasonlók belátják hogy nem éri meg. Szüljél, eltartalak a gyerekeiddel együtt az adómból, nyugi.
2022. febr. 12. 10:32
 128/135 anonim ***** válasza:
75%
Mikor kedvezményért kell sorbaállni, hogy tartja a rohadt markát. 😂 Mikor felelősségért, akkor meg oda sem mer nézni. Szégyen, hogy egy ilyen fertő szaporodik.
2022. febr. 12. 11:49
 129/135 anonim ***** válasza:
23%
128, drága, ő nem is akar magának előjogokat ellenben veletek, akik inkább meg kéne hogy húzzátok magatokat, mintsem elvàrtok támogatásokat. A pénztárnál meg engedje előre a gyerekest az a másik gyerekes akinek épp otthon a gyereke... Tartsatok össze akkor a nagy együttértésben, mert a társadalom értelmesebbje szemében ti úgyis csak a társadalom élősködői és legalja vagytok. Rosszabb mint a homeless-ek, bár őket is a mi adónkból pénzelik.
2022. febr. 12. 12:31
 130/135 anonim ***** válasza:
90%
122-es, én azt sem értem, hogy merik nem arra nevelni a rohadt kölkeiket, hogy egy IDEGEN kutya az pláne nem játékszer. Nem fél, hogy a számára, a gyerek számára teljesen ismeretlen állat bármikor komolyan megharaphatja, akár rá is támadhat a tündibündi szeme fényére? Főleg, hogy manapság valljuk be, a kutyák se feltétlen vannak megnevelve, sok az agresszív köztük is.
2022. febr. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!