Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?
120, ugyan nem nekem szól a megjegyzésed, de sajnos én is tapasztalom, hogy rengeteg "anyuka" bunkó. Nekem is van gyerekem, amíg kicsi volt, akkor örültem minden normális segítségnek, de nem vártam el, és mindig megköszöntem.
De rengetegszer látom, amit idéztél: aránylag széles járdán, ahol simán elférne a babakocsis és a szembejövő, 2 anyuka vígan tolja a kocsit egymás mellett, esélyed sincs elmenni mellettük. És nem veszik észre magukat.
Vagy laknak egy páran ilyenek a környékünkön, hogy simán elédállnak a sorban, merthogy ott a gyerek. Persze előreengedném én szívesen, ha a gyerek sírna, hisztizne, mindenkinek jobb ugye, ha a gyerek hamar kint van a boltból. De ha vígan alszik a kocsiban, olyankor szóvá teszem a dolgot, és még én vagyok a bunkó gyerekellenes paraszt.
Ennyi
Meg is jöttek a neveletlen kolkok a szszedba, a házból hallom őket
..
:(
Rühellem a gyerekeket.
Remélem, hogy troll vagy, mert ha ezt komolyan gondolod akkor nagy baj van a fejedbe.
Konkrétan egy értelmes, logikus mondatot sem tudtál idehányni. Az adóról már írtunk korábban, ennek ellenére sem tudtad felfogni, mert abszolút buta vagy hozzá.
Az meg, hogy nem adod meg a tiszteletet a szebbik nemnek, meg főleg egy ártatlan gyereknek, az egyedül téged minősít. Nem lesz csajod így soha. Aztán majd telesírod a gyakorit, hogy mindenki utál, pedig csak azt kapod vissza, amit te közvetítesz mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!