Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nők,akik nem akartok gyermeket...

Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/135 anonim ***** válasza:
100%
130-as! Az a szerencséjük hogy csak egy 5 kilós Yorkiem van, aki nem harap hanem behúzza fülét-farkát ha fél. De! A kutya ösztönlény, reagálhat máshogy is, és akkor persze én lennék a szar, lehet még fel is jelentene a vadbarma. Én soha nem mentem oda más kutyájához gyerekkoromban, pedig akkor is imádtam a kutyákat már. A szüleim rám szóltak, hogy ő nem Picúr vagy Buksi aki otthon van, hanem egy idegen kutyus.
2022. febr. 13. 19:28
 132/135 anonim válasza:
88%

1-es

Akár viccből írtad,akár nem: 👑

Ez tetszett.

A témához visszatérve pedig,nem. Egyáltalán nem.

Azt a pénzt másra is lehet fordítani,ők meg boldoguljanak el.

2022. aug. 6. 13:59
 133/135 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a támogatások miatt ooyanok is szaporodnak akiknek nem kellene. Mert alkalmatlanok a gyereknevelésre..nem kellene mindenkinek gyereket vállalnia. Sok gyerek így nem szeretetből hanem érdekből fogan meg. Így is kapnak a nagycsaládosok elég támogatást, adókedvezmény, ilyen olyan juttatások stb. Aki meg egyedülálló az meg le van füttyentve. Holott sokkal nehezebb q helyzetük. Én szeretnék gyereket de csak annyit amennyit fel is tudok tisztességgel nevelni. A felelőtlen gyerekgyártókkal nem értek egyet.
okt. 15. 07:50
 134/135 anonim ***** válasza:
Itt valaki írta hogy majd ők fognak bennünket eltartani, ez a generáció..hát vicc..főleg úgy hogy teljesen más már a munkához való hozzáállásuk is mint a korábbi generációknak. Nagy részük lehet itt sem marad az országban. Én értem hogy kormányzati szempontból azért kell a sok gyerek hogy ne omoljon össze a nyugdíjrendszer. De ennek ellenére én úgy gondolom hogy ne azért legyen gyerek mert elvárja a kormány, ez egy felelős döntés kellene legyen a párok életében és szeretetből kellene vállalni, nem azért mert akkor ad az állam X millió forintot cserébe. Sajnos a magyar társadalom nagyon az államra van hagyatkozva. Inkább adnának tisztességes béreket hogy abból meg tudják valósítani az öngondoskodást, magyarul tegyen mindenki félre a nyugdíjas éveire..és nem arra várni hogy szülessen egy rakás gyerek aki majd eltart bennünket.
okt. 15. 07:57
 135/135 anonim ***** válasza:
Annak a kommentelőnek is igazat adok aki azt írta ezt a pénz mennyiséget át lehetne csoportosítani máshova is..az ápolási díj az tényleg kevés..sőt én meg se kaptam a súlyos beteg párom után..de undorítóan alacsony összeg. Havi 50 ezer Ft lett volna..ami egy rakás lószar..a gyógyszerekre elég kb.
okt. 15. 08:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!