Ja, anyám rendszerint minden vasárnap hazisarkannya változott..
Hozzá sem lehetett szólni.
Apám mindig meg is jegyezte, nyugi, átmegy rajta, csak most vasárnap van 🤣
Már nekem is van családom gyerekeim, én nem vagyok ilyen szerencsére.
aug. 29. 22:12
42/49 anonim válasza:
Nekem mindegy, nem h-p dolgozom (szerencsére). Iskolás korú gyerekem meg nincs.
szept. 22. 14:04
43/49 anonim válasza:
Igen, gyomorideges... most se alszom. Xd de PhD-zom munka mellett és fene se gondolta h ez ilyen nehéz.
szept. 23. 00:09
44/49 anonim válasza:
9, ha egy vállalkozónak ennyire rossz a sorsa, akkor miért csinálja? Miért választ valaki egy ilyen rossz életet, ha alkalmazott is lehet? Senki nem olyan hülye, gondolom én, hogy 5x annyit akarjon dolgozni. Te hogy látod?
szept. 23. 08:50
45/49 anonim válasza:
Csak néhány lehetséges ok:
- pénz
- nem tud alkalmazottként dolgozni
- nem prioritás a szabadidő
Stb
szept. 23. 14:02
46/49 anonim válasza:
Az elsőt értem, a többit megmagyarázod? Miért nem tud vajon alkalmazottként dolgozni? Illetve: ha nem prioritás a szabadidő, akkor direkt jó is neki, hogy van hol eltölteni...mert hiába "szabad" a neve, nem akarja szabadon tölteni, inkább szívesebben létezik akkor is kötöttségek között.
szept. 23. 16:03
47/49 anonim válasza:
Hát én pl tök szívesen dolgoznék szobanövények szaporításával és eladásával, nem tudok olyan lehetőségről hogy ezt alkalmazottként tegyem, legalábbis számomra elérhető közelségben. :D ehhez saját vállalkozás kéne.. de ez csak egy példa a sokból.
Ha egy faluban van 1 db autószerelő mondjuk, akkor választhat hogy ingázik 2 órát munkába, vagy inkább vállalkozik helyben.
Körmös ismerősöm mondja hogy alkalmazottként egyáltalán nem érné meg csinálni, vállalkozóként már igen. (Bár ez lehet hogy a “pénz” kategória inkább)
szept. 23. 16:28
48/49 anonim válasza:
Épp ma jutott eszembe, hogy az azért nem normális, ha valaki már vasárnap ki van készülve attól, hogy hétfőn dolgozni kell mennie... Lehet, hogy munkát kéne váltania. Vagy legalább munkahelyet...
okt. 13. 19:55
49/49 anonim válasza:
Mi pl azért indítottunk saját vállalkozást, mert egyrészt azt csinálhatjuk amit szeretünk, másrészt magunknak osztjuk be a szabadidőt, amiből így jóval több is van, mint alkalmazottként, harmadrészt pedig ezeken felül sokkal többet is keresünk így. Mondjuk valljuk be Magyarországon azt a 300ezres átlagbért meg lehet keresni kb bármivel, egy körmös, fodrász is bőven jobban keres még akkor is ha nem szakad meg a munkában
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!