Én sulis koromban így éreztem, most nem. Ha majd újra így érzek, tudni fogom, hogy ideje munkát/karriert váltani.
2023. dec. 11. 18:18
32/49 anonim válasza:
Nem, a vasárnap esték nagyon jók, együtt a család. Csak a hétfő reggel indul nehezen, bár a csütörtök-péntek reggel szokott igazán kritikus lenni, akkor már nagyon nehéz felkelni.
2024. jan. 16. 00:34
33/49 anonim válasza:
Csak a férjem szokott néha vergődni ezen.
2024. jan. 16. 02:31
34/49 anonim válasza:
Nem mert nem járunk el sehova biorobotkodni se bérrabszolgák nem vagyunk. Parasztok vagyunk, állatokat tartunk, napi 2-3 óra munka. De hát kinek mi a jó...
2024. jan. 16. 04:59
35/49 anonim válasza:
Ja, hát az állattartásnál tényleg nem számít, hétfő jön-e vagy sem. Azokat szombaton és vasárnap is el kell látni.
2024. jan. 16. 05:21
36/49 anonim válasza:
En nem szerettem sosem a vasarnap esteket. A felesegemnek minden nap ugyan az mert itthon van a gyerekunkkel aki meg nem ovodas.
Mikor en voltam gyerek akkor apamnak kotetlen munkaidos munkaja volt, szoval neki teljesen mindegy volt hogy vasarnap vagy szombat, ha nem volt kesz az adott munkajaval akkor meg kellett csinalni akar hetvegen is. Anyamnak meg nem mindig hetvegere jonnek ki a szabadnapok, szoval elofordul hogy hetfon szabadnapos.
Nekem eddig 2 munkam volt ami nem a hagymanyos hefto-pentek munakrend, hanem ahogy kijott a beosztas, pl szombat vasarnap is dolgoztam, helyette kaptam szabadnapot mondjuk kedden meg penteken.
A mostani azert legyegesen jobb mert inkabb itthon vagyok hetvegen es bosszankodok a hetfo reggel miatt, mindhogy a hetvegeket a munkahelyen toltsem.
2024. jan. 17. 03:02
37/49 anonim válasza:
Nem. Nálunk akkor van nyugalom, ha szétszéledünk. :)
2024. febr. 11. 22:48
38/49 A kérdező kommentje:
Ma hogy van ez pl?
2024. jún. 16. 16:47
39/49 anonim válasza:
Én minden napot szeretek.
2024. jún. 17. 15:55
40/49 anonim válasza:
Mivel esküvői fotósok vagyunk a férjemmel fő àllásban, így nekünk pont a hétvégék kemények, hétközben addig alszunk ameddig akarunk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!