Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálαtok is útálja a család a...

Nálαtok is útálja a család a vasárnap estéket, mert holnap hétfő menni kell suliba & melóba a családnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:35
A kérdező szavazást indított:
igen
időnként
Nem.
165 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
8%
A hét legrosszabb napja a péntek, az van legközelebb a következő munkanaphoz, hétfőhöz, amikor folytatódik a robot.
2022. febr. 6. 18:43
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a péntek a legjobb, bár kimerült vagyok màr pènteken de szeretem, mert tudom hogy hétvégén otthon vagyok.

A vasárnap estét én sem szeretem nagyon, mert bennem van hogy holnap menni kell.

2022. febr. 6. 18:45
 3/49 anonim ***** válasza:
91%
Igazából ki nem? Az emberek 90%-a csak muszájból melótik. S még aki szereti is, amit csinál, annak is jobban esik szabadon eltölteni az idejét :)
2022. febr. 6. 18:49
 4/49 anonim ***** válasza:
87%
Már vasárnap reggel gyomoridegem van. Sőt, szombat este. Csak pénteken vagyok nyugodt, mert szombat jön.
2022. febr. 6. 19:00
 5/49 anonim ***** válasza:
96%
Amíg suliba jártam és hagyományos munkarendben dolgoztam, én is utáltam.
2022. febr. 6. 19:05
 6/49 anonim ***** válasza:
82%
Utálom én is, sokszor gondolkozom jobb lenne egy olyan munkahely ahol mondjuk nem hétfőtől-péntekig hanem más időpontokban esetleg este kell a munkát elvégezni. Ez a hétfőtől péntekig munkarend engem mindig az iskolás korszakra emlékeztet olyan dedosnak érzem magam tőle hogy még van szabva egész héten rohadj bent.
2022. febr. 6. 19:07
 7/49 anonim ***** válasza:
70%
dehogy unják.. életünk a robot. Anyámék nyugdíjasok, de még mindig azt hiszik, hogy 200e ft jó fizetés. 2 tesóm meg 3-3 műszakban tolja.. egyiknek van vagy 20 milliós adóssága chf miatt, meg a válása miatt.
2022. febr. 6. 19:10
 8/49 anonim ***** válasza:
67%
Mivel vállalkozó vagyok, nem utálom egyik napot sem. Sokat dolgozom itthonról, a napomat én osztom be. Ezek szerint én vagyok az a szerencsés 10%, aki szereti a munkáját.
2022. febr. 6. 19:23
 9/49 anonim ***** válasza:
84%
#8 azért azt is tedd hozzá, hogy egy vállalkozó általában 5x annyit is dolgozik, mint egy kötött munkarendű. Persze cserébe te osztod be az idődet, de ritka az a vállalkozó, aki 8 órát dolgozik egy nap, sokkal többet szoktak. Én örülök, hogy délután 4-kor felállok a home office-os munkámból és megyek dolgomra. Nekem tetszik is ez a kiszámíthatóság, mert így jól tudom szervezni az életemet. Nem utálom a vasárnapokat, mivel szeretem a munkámat, nincs gyomoridegem tőle.
2022. febr. 6. 19:51
 10/49 anonim ***** válasza:
85%
19.51-es, van alkalmazottam, így nem feltétlenül dolgozom még 8 órát sem, mert kiszervezem a munkát, de amúgy ezt nem lehet kiszámítani, hogy mennyit dolgozom, mert nem fix időpontokban dolgozom, viszont nagyon élvezem, hogy én döntöm el, mennyit és mikor. Ez is csak egy sztereotípia, hogy minden vállalkozó meggebed, mint ahogy ugyanúgy az sem igaz, hogy minden alkalmazott utálja a munkáját.
2022. febr. 6. 20:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!