Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálαtok is útálja a család a...

Nálαtok is útálja a család a vasárnap estéket, mert holnap hétfő menni kell suliba & melóba a családnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 18:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
35%
#10 persze ha van alkalmazottad, úgy már könnyebb, de ezt a “én osztom be az időmet” úgy mondják sokszor, mintha ez azt jelentené, hogy napi 4 órát dolgozgatnak, a nap többi részében pedig lógatják a lábukat. Holott ez nagyon nem így van és gyakran hétvégén is dolgoznia kell egy vállalkozónak. Lehet a fizetés jobb, de az ára is megvan.
2022. febr. 6. 20:32
 12/49 anonim ***** válasza:
91%
20.32, a kérdés végülis az volt, hogy utálja-e a család a vasárnapot, nem az, hogy mennyit dolgozunk :). Nálunk szerencsére a többi családtag sem utálja egyik napot sem, mert szeretjük, amit csinálunk.
2022. febr. 6. 20:38
 13/49 anonim ***** válasza:
80%
8, vállakozóként lehet, hogy napközben el tudok menni fodrászhoz, cserébe most is szja-bevallásokat gyártok, amit alkalmazottként nem kellene.
2022. febr. 6. 20:42
 14/49 anonim ***** válasza:
77%
20.42-es, én is elküldtem ma pár levelet, de nem érzem, hogy ettől összedőlt volna a napom :). Vicces amúgy ez az egész, csak azért, mert nem utálom a vasárnapot, már nem értékes a válaszom? Értem ám én, dögöljön meg a szomszéd tehene is :)
2022. febr. 6. 20:51
 15/49 anonim ***** válasza:
94%

Igen, ilyenkor csak a kapkodás van.

Nekünk meló a gyerekeknek suli,ovi

2022. febr. 6. 21:00
 16/49 anonim ***** válasza:
84%
#14 én felpontoztalak, mert ettől még hasznos volt a válaszod, a kérdésre feleltél :)
2022. febr. 6. 21:32
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem a kalsszikus hétfő-péntek beosztásban melozom, így igazából teljesen össze-vissza hogy mikor milyen a vasárnap.
2022. febr. 6. 22:00
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálnám a vasárnapot? Az egyetlen szabadnapom a héten! Munka van hétfőtől szombatig!
2022. febr. 6. 22:31
 19/49 anonim ***** válasza:
96%
Régen én is utáltam, de már nem hétfőtől pétekig dolgozom, így nincs bajom vele, pl ma is dolgoztam. Én teljesen kivoltam az 5 nap melótól, a hétvégéknek éltem. Most két nap meló, két nap pihi van és bár sajnos nem 8 órában nyomom, így a napom kb elmegy a munkával, de sokkal kibírhatóbb. Amikor dolgozom az első nap kibírható, a másodikon meg tudom, hogy holnap már megint szabad vagyok és ez motivál engem.
2022. febr. 6. 22:35
 20/49 anonim ***** válasza:
81%
Amikor meg tavaly fél évig nem lehetett menni dolgozni és iskolába, akkor meg abban őrültek meg otthon az emberek. Semmi se jó.
2022. febr. 7. 08:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!