Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyámat,...

Hogyan vegyem rá anyámat, hogy maradjanak nyugton és ne szívassanak?

Figyelt kérdés
Anyám és húgom is (szerintem) covidos. Lázuk van, gyengék, száraz köhögés, alig kapnak levegőt. Én eddig még megúsztam tünetek nélkül 3 oltással, de ebben a kis lakásban biztos, hogy elfogom kapni.... Se anyám, se húgom nem hajlandó tesztelni az itthoni gyors tesztekkel. Maszkot nem hordanak a közelemben és imádnak direkt szívatni, hogy közel jönnek hozzám a szűk folyóson és az arcomba lihegnek konkrétan amikor ordibálni akarnak velem. Próbálom magam elzárni amennyire lehet, de lehetetlen, mert kedvük-kényük szerint bejárkálnak a szobámba, "hozok be tiszta ruhát", "megcsinálom az ágyadat" "hozok innivalót" mint egy csecsemőnek... Zárni nem lehet az ajtót, mert harmonikaajtó. Vagy ha valamit csinálok a lakásban, akkor odajön anyám korrigálni és direkt beleáll a pofámba, a falhoz nyomva vagy belökve az ő hálószobájába, hogy véletlen se tudjak távolságot tartani és szívjam be a jó kis fertőzött levegőt... Nem tudom, hogy covidosak-e teszt hiányában, de nagyon valószínű. Emellett ma is járkáltak boltba, postára, stb. Egyszerűen nagyon fontos lenne nem lebetegednek jövőhéten, mert ha lebetegszem akkor nem lesz munkám és jövőhéten muszáj munkát szerezzek, vagy diplomám sem lesz...

2022. jan. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
95%

Ha változtatsz, akkor azzal bizonyítod, hogy AKARSZ tenni a sorsod ellen.

Az utálat meg igazából nem neked szól, hanem a tehetetlenségednek. Téged konkrétan nem utállak (hiszen nem ismerlek), viszont utálom a kifogásgyárosokat, a nyafogó, siránkozó energiavámpírokat. És - főleg az utóbbi időben - egyre jobban így viselkedsz. Többnyire valószínűleg nem téged, mint embert utálnak, hanem azt a viselkedésformát, amit képviselsz. Növessz már tököt végre, és tegyél azért, hogy jobb életed legyen.

2022. jan. 29. 21:24
 62/67 anonim ***** válasza:
79%
Amennyi vitát szül ez az egész covid dolog, a társadalom szmepontjából ez a legkárosabb hatása.
2022. jan. 29. 23:48
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Szia Martin😃 lesz végre normális melód? Legalább olyan, hogy külön tudsz költözni végre?
2022. jan. 29. 23:57
 64/67 A kérdező kommentje:
Reméljük 63-as. Pár hónap munka után most már talán kitudok bérelni egy szobát vagy lakást valakivel. Ha van még olyan ember, aki megtűr...
2022. jan. 30. 11:02
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
Felfujod nagyon a dolgot 😀 Ram is aztmondtak h tuti kovid. Laz, kohoges mineen genyo, izeket se ereztem. Meloba kenyszerbol teszteltem, de nem covid. Meg am barhol elkaphatod.. meg ugyis elfogja kb mindenki. En voltam tavaj. 3 nap volt. Ez a mostani megfazas durvabb volt mint a covid
2022. jan. 30. 13:58
 66/67 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, mit fújt ide össze a szél... Szerintem akkor jársz a legjobban, ha bízol magadban, és nagyon gyorsan és lehetőleg örökre bezárod ezt a kérdést meg a gyakorit.

Ja lehet, hogy covidos leszel, remélhetőleg nem. Nem tudsz többet tenni, mint hogy amennyire tudsz óvatos maradsz, illetve erősíted az immunrendszered. Az interjú előtti napokban meg tesztelj. Ha úgyis van több, akkor ne csak aznap, hanem már előtte is, hogy nyugodtan készülhess.

Sok sikert!

2022. jan. 30. 20:54
 67/67 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

A válaszaid alapján valami nagyon nincs rendben otthon, sem a lelki világoddal.

Javasolnám egy pszichológus felkeresését. Vagy egy azonnali elköltözést az amúgy rohadtul mérgező környezetedből.

Ja és az elmebetegséghez visszatérve, nem gáz, ha szakember segítségét kéred. Nem leszel attól kevesebb, de viszont lehet, hogyha segít valaki külső ember neked sokkal többet is elérhetsz az életedben. Nem kell arról senkinek sem tudnia, hogy te jársz pszichológushoz. Viszont sokat tud segíteni (nagyon).

Nem hinném, hogy skizofrén lennél. Vagy valami komoly kórképet adnának neked.

Szóval menj el egy szakemberhez, dolgozz magadon, hogy minél jobb életed lehessen!! Mert szar lelki világgal persze, hogy nem fog menni.

Nyugodtan pontozzatok le, hogy egy depressziós embert aki pszichológushoz jár nem tartok elmebetegnek, MIVEL NEM AZ!!

2022. febr. 18. 01:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!