Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyámat,...

Hogyan vegyem rá anyámat, hogy maradjanak nyugton és ne szívassanak?

Figyelt kérdés
Anyám és húgom is (szerintem) covidos. Lázuk van, gyengék, száraz köhögés, alig kapnak levegőt. Én eddig még megúsztam tünetek nélkül 3 oltással, de ebben a kis lakásban biztos, hogy elfogom kapni.... Se anyám, se húgom nem hajlandó tesztelni az itthoni gyors tesztekkel. Maszkot nem hordanak a közelemben és imádnak direkt szívatni, hogy közel jönnek hozzám a szűk folyóson és az arcomba lihegnek konkrétan amikor ordibálni akarnak velem. Próbálom magam elzárni amennyire lehet, de lehetetlen, mert kedvük-kényük szerint bejárkálnak a szobámba, "hozok be tiszta ruhát", "megcsinálom az ágyadat" "hozok innivalót" mint egy csecsemőnek... Zárni nem lehet az ajtót, mert harmonikaajtó. Vagy ha valamit csinálok a lakásban, akkor odajön anyám korrigálni és direkt beleáll a pofámba, a falhoz nyomva vagy belökve az ő hálószobájába, hogy véletlen se tudjak távolságot tartani és szívjam be a jó kis fertőzött levegőt... Nem tudom, hogy covidosak-e teszt hiányában, de nagyon valószínű. Emellett ma is járkáltak boltba, postára, stb. Egyszerűen nagyon fontos lenne nem lebetegednek jövőhéten, mert ha lebetegszem akkor nem lesz munkám és jövőhéten muszáj munkát szerezzek, vagy diplomám sem lesz...

2022. jan. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
63%
Levonom a következtetést: itt mindenki helikopter, egyedül a kérdező normális! Pont. :)
2022. jan. 29. 20:14
 42/67 anonim ***** válasza:
46%
Mi akadályoz meg abban hohy most leteszteld magad? Ja hogy kamuzol itt össze-vissza, mert figyelemre vágysz.
2022. jan. 29. 20:15
 43/67 A kérdező kommentje:
Hát ebben a szituációban lehet :)
2022. jan. 29. 20:15
 44/67 anonim ***** válasza:
36%
Szerencse hogy a kamus kérdéseket is lehet jelenteni.
2022. jan. 29. 20:18
 45/67 anonim ***** válasza:
72%
Nem, aki normális, az nem retteg. Semmitől. Nem vagyok oltva. Naponta tömegközlekedek, emberek között dolgozom, ügyfelekkel foglalkozom, a párom kórházi rendészeten dolgozik, ezért oltva van (ahogy mindenki más is a kórházakban, mert sajnos kötelező volt), ettől függetlenül aki 3 napja mellette volt szolgálatban, tegnapra pozitív lett. Elküldték a többie őt is tesztelni, bár még úgysem mutat semmit 1 nap után, negatív is lett. De még később lehet pozitív. Baromira NEM rettegek. Jó eséllyel már túlestem rajta valamikor enyhe tünetekkel, szóval nyilván van természetes immunitásom. Életemben az utolsó vírusos betegségem 5 évesen a bárányhimlő volt, influenzás is csak hírből ismerem. Mitől rettegjek? Nem csípjük egymást a vírusokkal, és kész.
2022. jan. 29. 20:19
 46/67 A kérdező kommentje:
#45 szerencsés vagy. Nálunk eddig kivétel nélkül úgy volt, hogy anyám és húgom beteg, majd pár nap után én is az leszek... És engem eléggé padlóra küld. Bár már ott tartok, hogy vigyen is el. Úgy is utál már Magyarország 80%-a... Értelmetlen élnem. Sodi 2 lettem.
2022. jan. 29. 20:22
 47/67 anonim ***** válasza:
95%

nagyon örülni fognak Kedden állásinterjún, ha tünetesen megyek be

Te nyomorult, teljesen mindegy, mitől van tünet, influenza, covid vagy pestis, betegen nem mész sehova.

2022. jan. 29. 20:24
 48/67 anonim ***** válasza:
77%
47-es hagyd rá. Beteg ő agyilag. Egyetlen öröme a provokáció. Ne pazarolj ilyenre több időt.
2022. jan. 29. 20:28
 49/67 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mentális beteg... Egyszerűen nem szeretek beteg lenni.
2022. jan. 29. 20:30
 50/67 anonim ***** válasza:
80%
De. Beteg vagy mentálisan. Amit itt levágtál az bizony stikkes.
2022. jan. 29. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!