Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyámat,...

Hogyan vegyem rá anyámat, hogy maradjanak nyugton és ne szívassanak?

Figyelt kérdés
Anyám és húgom is (szerintem) covidos. Lázuk van, gyengék, száraz köhögés, alig kapnak levegőt. Én eddig még megúsztam tünetek nélkül 3 oltással, de ebben a kis lakásban biztos, hogy elfogom kapni.... Se anyám, se húgom nem hajlandó tesztelni az itthoni gyors tesztekkel. Maszkot nem hordanak a közelemben és imádnak direkt szívatni, hogy közel jönnek hozzám a szűk folyóson és az arcomba lihegnek konkrétan amikor ordibálni akarnak velem. Próbálom magam elzárni amennyire lehet, de lehetetlen, mert kedvük-kényük szerint bejárkálnak a szobámba, "hozok be tiszta ruhát", "megcsinálom az ágyadat" "hozok innivalót" mint egy csecsemőnek... Zárni nem lehet az ajtót, mert harmonikaajtó. Vagy ha valamit csinálok a lakásban, akkor odajön anyám korrigálni és direkt beleáll a pofámba, a falhoz nyomva vagy belökve az ő hálószobájába, hogy véletlen se tudjak távolságot tartani és szívjam be a jó kis fertőzött levegőt... Nem tudom, hogy covidosak-e teszt hiányában, de nagyon valószínű. Emellett ma is járkáltak boltba, postára, stb. Egyszerűen nagyon fontos lenne nem lebetegednek jövőhéten, mert ha lebetegszem akkor nem lesz munkám és jövőhéten muszáj munkát szerezzek, vagy diplomám sem lesz...

2022. jan. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
Mit kell benne bízni? Csökkent esélyeket, de ha hosszú ideig szívom a covidos levegőt, akkor sokat nem ér.
2022. jan. 29. 19:45
 32/67 anonim ***** válasza:
72%
Kimondtad! Nem sokat ér. Több kérdésem nincs, további jó paranoiát, rettegést, anyunak és a tesvérednek pedig jobbulást!
2022. jan. 29. 19:47
 33/67 anonim ***** válasza:
62%

Hát a legnagyobb baj a te fejedben van, az már tuti.

Szerintem menj és nyomasd be a negyediket is. Biztos, ami tuti.

Tudod, Martin eleinte még sajnáltalak, mikor olvastam a sztorikat, de már elég világos, hogy te sem vagy normálisabb a családodnál. Sőt!

2022. jan. 29. 19:50
 34/67 A kérdező kommentje:

#32 Brutál sokat nem. De ér valamit, ami jobb mintha nem lenne. Ezt értsd meg.

#33 Ilyenné tettek. De amúgy még mindig egy normális ember vagyok.

2022. jan. 29. 20:00
 35/67 anonim ***** válasza:
79%
Nam annak tűnsz. Kis mértékben sem. Nem normális ilyen mértékben rettegni bármitől is.
2022. jan. 29. 20:02
 36/67 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, ha covid, te akkor sem kapsz határozatot elkülönítésről az oltás miatt. Szabad akaratodból pedig most is otthon maradhatsz.
2022. jan. 29. 20:02
 37/67 anonim ***** válasza:
79%
Ha egyszer vége lesz a covid helyzetnek, mennyi mentális beteg lesz, akikre azt mondják post covidosak, pedig csak simán kettyósak.
2022. jan. 29. 20:05
 38/67 A kérdező kommentje:

#35 Szerintem mindenki így rettegne, ha a családjában valaki covidos. Teljesen normális.

#36 Értem, de nagyon örülni fognak Kedden állásinterjún, ha tünetesen megyek be megfertőzni, vagy rosszul teljesítek majd meg rosszul leszek, örülni fognak...

2022. jan. 29. 20:05
 39/67 anonim ***** válasza:
76%

Nem, amit levágsz az abnormális.

Isten barma teszteld már le magad ba meg!

2022. jan. 29. 20:06
 40/67 A kérdező kommentje:
Lefogom majd. Isten barma, fejbajos meg kettyós aki mondja...
2022. jan. 29. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!