Hogyan vegyem rá anyámat, hogy maradjanak nyugton és ne
szívassanak?
Figyelt kérdés
Anyám és húgom is (szerintem) covidos. Lázuk van, gyengék, száraz köhögés, alig kapnak levegőt. Én eddig még megúsztam tünetek nélkül 3 oltással, de ebben a kis lakásban biztos, hogy elfogom kapni.... Se anyám, se húgom nem hajlandó tesztelni az itthoni gyors tesztekkel. Maszkot nem hordanak a közelemben és imádnak direkt szívatni, hogy közel jönnek hozzám a szűk folyóson és az arcomba lihegnek konkrétan amikor ordibálni akarnak velem. Próbálom magam elzárni amennyire lehet, de lehetetlen, mert kedvük-kényük szerint bejárkálnak a szobámba, "hozok be tiszta ruhát", "megcsinálom az ágyadat" "hozok innivalót" mint egy csecsemőnek... Zárni nem lehet az ajtót, mert harmonikaajtó. Vagy ha valamit csinálok a lakásban, akkor odajön anyám korrigálni és direkt beleáll a pofámba, a falhoz nyomva vagy belökve az ő hálószobájába, hogy véletlen se tudjak távolságot tartani és szívjam be a jó kis fertőzött levegőt... Nem tudom, hogy covidosak-e teszt hiányában, de nagyon valószínű. Emellett ma is járkáltak boltba, postára, stb. Egyszerűen nagyon fontos lenne nem lebetegednek jövőhéten, mert ha lebetegszem akkor nem lesz munkám és jövőhéten muszáj munkát szerezzek, vagy diplomám sem lesz...
"Mint egy csecsemőnek". Hiszen az is vagy azok alapján ahogy ezt a helyzetet kezeled!
2022. jan. 29. 18:50
22/67 A kérdező kommentje:
20-as az én agyammal az égvilágon semmi nincs. Na de a tiedet már kirághatta valami.
Akkor ha elkapta valaki, nem roncsolódott a tüdeje, hanem ha meggyógyultál, akkor meggyógyult lettél. Nem kellett tartani a kórháztól sem.Elkapni meg ritkán kapta el családtag. Kicsi R szám, érts már meg.
2022. jan. 29. 19:02
23/67 anonim válasza:
Jaj nagyon beteg vagy kérdező! Eddig hogy bírtál létezni R szám vagy mi ismerete nélkül, eddig hogy merték megfogni pénzt, eddig hogy mertél emberek közé menni, pláne friss levegőt szívni?
2022. jan. 29. 19:07
24/67 anonim válasza:
Újabb Martin-sztorihoz van szerencsénk?
Amúgy te miért nem tesztelsz? Lehet, hogy pont te fertőzted meg őket, csak az oltás miatt tünetmentesebben vészeled át. Viszont attól még fertőzöl..
2022. jan. 29. 19:08
25/67 anonim válasza:
Hagyjátok rá. Valójában nem bízik az oltásban, de ezt ugye gáz lenne bevallania.
2022. jan. 29. 19:10
26/67 anonim válasza:
Így igaz!Nevetséges hisztéria amit itt levezet:D
Régen nem volt ekkora hiszti mikor vki beteg lett,ha xarul volt otthon maradt és ennyi!
Nem volt ez a sok baromság és nem etették az embereket ezekkel a maszlagokkal :D
Sok embert ezzel a rengeteg butasággal "megmérgeztek" és az a szomorú hogy sokakat menthetetlenül.Míg nem értik meg hogy nem kell a pánik addig hiába minden
2022. jan. 29. 19:29
27/67 A kérdező kommentje:
Huh, vannak bajok nálatok az biztos.
2022. jan. 29. 19:31
28/67 anonim válasza:
Minden bizonnyal azoknál van a baj, akik nem hisztiznek hogy jaaaj covid covid bexarok covid mindezt ugye 3 oltás ellenere, hanem akár oltatlanul és mentálisan is egészségesen viselik a covid helyzetet. Drága kérdező! Nem szégyen bevallani ha magad sem bízol az oltásban annak ellenére hogy oltattál. Ehhez viszont érettség kelle
2022. jan. 29. 19:38
29/67 A kérdező kommentje:
Én nem bízok benne. Én tudom, hogy hogy működik. Ehhez nem érettség, hanem tájékozódás és informáltság kell.
2022. jan. 29. 19:40
30/67 anonim válasza:
Most akkor bízol az oltásban vagy sem? Nagyon gáz vagy kérdező!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!