Amikor eljutok oda hogy forgalmi vizsga. Mennyit célszerű boritékolni hogy ne szívassanak, és ne kelljen 2-3x is vizsgáznom?
(4 folyt)
Vezetni tanulj meg és akkor nem tudnak szívatni, ráadásul többször vizsgáznod sem kell.
Nem a vezetés megtanulással van gond, ha nem akarnék megtanulni, Román / Ukrán jogsit 250e -ért lehet venni, amit már csak honosítani kell pár ezerért...
A gond, hogy most kedden várok a parkolóba egyik rokon autójának a hátsó ülésén, közbe mellénk beáll egy vizsgázó, akit kb. 10 percnél megbuktattak sikertelen parkolási kísérletért, mert nem tökéletesen párhuzamosan állt be a két autó közé.
Majd miután kitöltötték a papírokat, a vizsgázó elment, a vizsgabiztos és oktató közt hangzott el: "még 3 -at meghúzunk, aztán mára végeztünk is"
értem miről beszélsz, de...
>"közbe mellénk beáll egy vizsgázó, akit kb. 10 percnél megbuktattak sikertelen parkolási kísérletért, mert nem tökéletesen párhuzamosan állt be a két autó közé"
ez általános, ha előtte egyébként is tele volt hibával a vizsgázó (a legtöbb tele van), akkor ilyen felállással már egy kis hibáért is buktatnak, mondván hogy ez így már túl sok
>"Majd miután kitöltötték a papírokat, a vizsgázó elment, a vizsgabiztos és oktató közt hangzott el: még 3 -at meghúzunk, aztán mára végeztünk is"
ez meg azért, mert napi 10 vizsgázóból kb. 2 megy át... nem szándékosan mennek rá a buktatásra, de totál hulladék a jelentkezők felhozatala
"még 3 -at meghúzunk, aztán mára végeztünk is"
mert te soha nem mondtál még rosszintulatú, viccesnek szánt dolgot?
Én három jogsit csináltam, mindegyiket elsőre. Nem olyan nagy durranás, csak ilyenkor még nincs gyakorlatod és izgulsz - ez a kettő együtt teszi nehézzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!