Forgalmi vizsga harmadjára ?
35.ora utan mentem az elso vizsgamra .Rendes vb volt..de 11 hibapontal megbuktam.
2.alkomm tiszta ideg voltam lefulladtam nem egyszer mar az elso kanyarban ..egyebkent bunko vb ..10 perc után bukta.Azt mondta sok gyakorlas.
Itt az a baj h idokozben egyedulallo anyuka lettem .
Nem tudom hogy van e ertelme folytassam vagy hagyjam annyiba.
Torteneteket szeretnek akik hasonloan elhasaltak parszor ..csalodott vagyok mert nagyon akartam de az utobbi vizsga utan ugy erzem lehet nincs hozza erzekem..pedig az orakon mar semmi hibam nem.szokott lenni
Ne hagyjad abba. Egyedülálló anyukaként kifejezetten fontos a jogosítvány.
Gyakorolj még és fussál neki ismét. A vizsgán majd vezessél nyugodtan, lassan - nem kell az engedett maximummal menni, ha alatta vagy kicsivel, több időd marad mindenre.
Koszonom a valaszokat .
Az oktatom 10 pótórát írt ki aztán vizsga.
Idén még egyszer neki futok gyakorolok aztán ha harmadjára se..Akkor januárban folytatom.
Nekem és a páromnak is harmadjára sikerült, ne add fel, tudom hogy nagyon kilátástalannak tűnhet az egész. Simán meg tudod csinálni, főleg ha sima órákon nem szoktál hibázni, hidd el hogy sikerülni fog, mert miért is ne sikerülne. Sok pénzt belefektettél, és gondolj arra hogy mennyi helyzetnél jól jöhet, főleg anyukaként.
Szurkolok! :)
Koszonom a valaszokat.
Szombaton megyek pótórara ..Rákérdeztem az oktatóra hogy kb hány órát kell majd vegyek és azt mondta nem tudja de egy 20 ,30 órág azért menjek még vizsga elott.
Nagy szeretnék végre jogsit és befejezni de ez most igy ünnepek elött nagyon drága lesz .😔
De remelem hogy sikerul és lesz jogsim végre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!