Hogyan viselkedjek a hétfői tárgyaláson, hogy ne szivassanak nagyon meg?
Politikai jellegű ügy, mert rágalmazással gyanúsítanak (egy komment miatt)
Gondoltam ha tagadoom, bár megbánást tanúsítok, vagy azt mondom nem tudom miről van szó, de nagyon sajnálom, hogy a politikus úrral ez történt, lehet békén hagynak.
Vagy legyen inkább az, hogy ragaszkodjak a jogaimhoz, és közöljem velük, hogy akár brüsszelig is felviszem, ha komolyan a facebook miatt szivatnak? Nem tudom.
Kérlek adjatok normális tanácsokat, hogyan viselkedjek.
Kirendelt ügyvédem elvileg lesz, de az előző tárgyaláson már látszott, hogy semmit sem ér.
Az őszínteség mennyit ér ezeken a tárgyalásokon? Attól félek, ha túl sokat beszélek, csak még több érv lesz, hogy belém kössenek.
A részleteket is ismernünk kellene hogy jó tanácsokat tudjunk adni. De érthető hogy nem írhatod le.
Van egy mondás miszerint a rágalmaknak meg mindig van valami alapja. Legfeljebb valamit nem pontosan írtál, az nem tetszhetett az illetőnek. Csak aztán nehogy pontosítva és bizonyítva legyen a tárgyalásra, ugyanis nem egy esetben húzta már a feljelentő a rövidebbet.
Korrupcióról van szó. Feljelentéssel fenyegettem.
Ebből lett a rágalmazás és az engem feljelentés.
Viszont esélytelen, hogy a tárgyalásra ezt bizonyítsam. Viszont furcsának találom, hogy a rendőrség nem indított ellene nyomozást, ugyanis felmerülhetett a bűncselekmény gyanúja az ő oldaláról is. De ezt hiába mondanám a tárgyaláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!