Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan viselkedjek a hétfői...

Hogyan viselkedjek a hétfői tárgyaláson, hogy ne szivassanak nagyon meg?

Figyelt kérdés

Politikai jellegű ügy, mert rágalmazással gyanúsítanak (egy komment miatt)

Gondoltam ha tagadoom, bár megbánást tanúsítok, vagy azt mondom nem tudom miről van szó, de nagyon sajnálom, hogy a politikus úrral ez történt, lehet békén hagynak.

Vagy legyen inkább az, hogy ragaszkodjak a jogaimhoz, és közöljem velük, hogy akár brüsszelig is felviszem, ha komolyan a facebook miatt szivatnak? Nem tudom.

Kérlek adjatok normális tanácsokat, hogyan viselkedjek.

2015. máj. 16. 13:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Kirendelt ügyvédem elvileg lesz, de az előző tárgyaláson már látszott, hogy semmit sem ér.

Az őszínteség mennyit ér ezeken a tárgyalásokon? Attól félek, ha túl sokat beszélek, csak még több érv lesz, hogy belém kössenek.

2015. máj. 16. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:

A részleteket is ismernünk kellene hogy jó tanácsokat tudjunk adni. De érthető hogy nem írhatod le.

Van egy mondás miszerint a rágalmaknak meg mindig van valami alapja. Legfeljebb valamit nem pontosan írtál, az nem tetszhetett az illetőnek. Csak aztán nehogy pontosítva és bizonyítva legyen a tárgyalásra, ugyanis nem egy esetben húzta már a feljelentő a rövidebbet.

2015. máj. 16. 14:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Korrupcióról van szó. Feljelentéssel fenyegettem.

Ebből lett a rágalmazás és az engem feljelentés.

Viszont esélytelen, hogy a tárgyalásra ezt bizonyítsam. Viszont furcsának találom, hogy a rendőrség nem indított ellene nyomozást, ugyanis felmerülhetett a bűncselekmény gyanúja az ő oldaláról is. De ezt hiába mondanám a tárgyaláson.

2015. máj. 16. 14:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Legalábbis nem én fenyegettem feljelentéssel, hanem a vád szerint én fenyegettem, de ahhoz, hogy ez bebizonyosodjon, el kellene kérniük a facebooktól és a googletől az adatokat. Ha ez nem történik meg, szerintem nem bizonyítható az ügy.
2015. máj. 16. 14:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Mindegy, ezt sajnos így nem tudom tisztán leírni úgy, hogy nem mondhatok semmit.
2015. máj. 16. 14:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Fájdalmas, hogy nem mondhatok semmit, pedig üvölteni tudnék, annyira szemét dolog ez az egész.
2015. máj. 16. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha akarod privátban megírhatod. Ha igazad van akkor meg állj ki érte. Bármi történjen is. A tapasztalatom szerint megéri kiállni az igazunkért. Még ha néha rögös úton is de mindig győzelem a vége.
2015. máj. 16. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Politikust gyanúsíthatsz korrupciós üggyel nyilvánosan, és köteles eltűrni közhatalmat gyakorló közszereplőként, nincs helye jogorvoslatnak. Képzeld, ha Orbán Viktor mindenkit feljelentene, aki tolvajnak nevezi a neten, mással se foglalkozna az összes rendőrség, ügyészség és bíróság az országban. Egy jó ügyvéd le tudja söpörni a vádat egy ilyen esetnél, keress egyet gyorsan!
2015. máj. 16. 14:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, eljöhet a tárgyalásra. Privátban leírom mikor és hol lesz. Talán jól jöhet, ha lesz egy kis nyilvánosság. Bár gondolom nem lesz rá időtök.
2015. máj. 16. 14:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy melléfogás lenne, de én talán arra hivatkoznék, hogy közszereplő lévén köteles ennél csúnyább dolgokat is elviselni, és ha nem teszi, az visszaélés a hatalmával. Kisembert perelgetni a fészbúk miatt, arra van esze, inkább dolgozzon néha, ha tudja, mi az.
2015. máj. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!