Nos az az igazság, hogy vannak családi problémák, állandó veszekedések ingerültség. Miután felemelem a hangom anyám azzal fenyeget hogy rendőrt hív, meg eljárást indít ellenem, meg hogy majd meg fogjuk verni es hasonló szarságok. Nyilván szar élete van és nem vagyok egy többdiplomás aranyásó BradPitt, de nyugtassatok meg, hogy nem feltétlenül én vagyok a hülye, mert vmiért annak akar beállítani. Lassan elfogadom, hogy értelmetlen arra várnom hogy normális családom lesz és ki szeretnék kerülni ebből a szülői nyaggatásból. Állandó elégedetlengedés a másik hibáztatása stb...amúgy azért fenyeget, mert nem tud elviselni csak a munkája érdekli, és zavarom, és annyival elintéz engem, hogy mennyek ahová akarok, csináljak amit akarok szarik mindenre, de szerinte minden rossz amit csinalok kb. És meglepődik hogy belekötök, miután kioszt hogy milyen értelmetlen dolgokat csinalok. Nem tudja elfogadni hogy nem én vagyok a megmentője. Ha már nem vagyok jó csicska, mennyek a pibe. Mert ez a gyerek dolga. Mit kezdjek ezzel???
Amugy igen ezt a szoveget nyomja amit idezojelbe tettel. Ez valami tipic...
2022. jan. 29. 12:39
22/37 anonim válasza:
Kérdező - semmiképpen se menj bele semmilyen közös ökonómiai projektbe egy ilyen személyiségű hozzátartozóval! Eltelik 10-15 év, utána csak bambán fogsz nézni kifele a fejedből, hogyan lettél pszichiátriai kezelt idegroncs, vagyontalan kiközösített, stb..
Bár jelenleg a kompromisszum tűnik racionálisabbnak, de pontosan erre megy ki a piszkos játék! A téged nem tisztelő, szülői (élettársi, rokoni, stb.) jogokra apelláló személy akármekkora károkat képes okozni, hogy utána buta arckifejezéssel értetlenkedjen és még vádaskodjon is.
És sohase felejtsd:
"A Ő keze tiszta marad - történjen bármi."
2022. jan. 29. 12:41
23/37 A kérdező kommentje:
11es igaz ez is, de szerintem indulatkezelesi baj van. Mert hiaba eltem mashol ugyanigy baja volt velem, pedig nem adtam ra szerintem valodi okot. Legfeljebb kicsit mas mentalitasu vagyok de ezt el lehet fogadni. Ugy csinal mintha ossze lennenk ragasztva es zavarnam az eletet. De maskor meg felmerül hogy reszt szeretni venni az eletemben. Szomorú lennék ha sokáig nem látnám, nektek nem hiányoznak a szuleitek ha kulon eltek? Ok mit csinalnak?
2022. jan. 29. 12:46
24/37 A kérdező kommentje:
33vagyok
2022. jan. 29. 12:47
25/37 anonim válasza:
33 vagy és anyáddal élsz? Messze veled van a baj!
2022. jan. 29. 12:49
26/37 A kérdező kommentje:
Na de miért nem tisztel? Vagy nem szeret?
2022. jan. 29. 12:51
27/37 anonim válasza:
Sokszor az ilyen akaratos nőszemélyek titkosszolgálati beszervezéssel bírnak és egy nagyon kényelmes középvezetői állásban seggelnek egy munkahelyen. Minden energiájukat mások lehúzásába, leuralásába fektetik, és egy idő után a saját családjukra is csak egy haszonforrásként tekintenek - miközben fenntartják az érzelmi kapcsolatok látszatát.
Egy olyan társadalomban, ahol a dolgozók adósságcsapdába hajtása az elit részéről egy preferált módszer - az ilyen nők végzik el a családok eladósítása projektnek az oroszlánrészét. Erre a feladatra természetesen mentorációt kapnak attól a személytől, akinek az előjogaikat és büntethetetlenségüket köszönhetik.
2022. jan. 29. 12:54
28/37 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki kérlek
2022. jan. 29. 12:55
29/37 A kérdező kommentje:
Nem. az a baj hogy sajnos nem. Barcsak igy lenne. Sajnos nem vagyunk elit szinten es nagyszabasu buncselekmenyben sem szeretnenk reszt venni
2022. jan. 29. 13:12
30/37 anonim válasza:
Érdekes, hogy egyből mindenki hitelt ad a kérdező szavainak, és egy emberként az anya ellen fordulnak. Ami engem illet, meg vagyok győződve róla, hogy ez csak az érem egyik oldala, és a gyerek sem egy matyóhímzés. Valószínűsítem, hogy a konfliktusok mögött minimum 50%-ban benne van az "ártatlan" gyermek is. Sajnos egy problémás gyerek hosszú évek alatt teljesen szét tudja cincálni a szülő idegeit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!