Normális, hogy anyám rendőrökkel fenyeget?
Figyelt kérdés
Nos az az igazság, hogy vannak családi problémák, állandó veszekedések ingerültség. Miután felemelem a hangom anyám azzal fenyeget hogy rendőrt hív, meg eljárást indít ellenem, meg hogy majd meg fogjuk verni es hasonló szarságok. Nyilván szar élete van és nem vagyok egy többdiplomás aranyásó BradPitt, de nyugtassatok meg, hogy nem feltétlenül én vagyok a hülye, mert vmiért annak akar beállítani. Lassan elfogadom, hogy értelmetlen arra várnom hogy normális családom lesz és ki szeretnék kerülni ebből a szülői nyaggatásból. Állandó elégedetlengedés a másik hibáztatása stb...amúgy azért fenyeget, mert nem tud elviselni csak a munkája érdekli, és zavarom, és annyival elintéz engem, hogy mennyek ahová akarok, csináljak amit akarok szarik mindenre, de szerinte minden rossz amit csinalok kb. És meglepődik hogy belekötök, miután kioszt hogy milyen értelmetlen dolgokat csinalok. Nem tudja elfogadni hogy nem én vagyok a megmentője. Ha már nem vagyok jó csicska, mennyek a pibe. Mert ez a gyerek dolga. Mit kezdjek ezzel???2022. jan. 29. 10:46
1/37 anonim válasza:
Nincs sokat mit. Szult egy hulye nö felelötlen ennyi
2/37 A kérdező kommentje:
Jo, de azt szeretném ha nem lennének ilyen problémák, hogy értelmetlenül veszekszünk és tudnánk egymásnak adni, hogy legyen hely az életünkbe a másiknak.
2022. jan. 29. 10:59
3/37 anonim válasza:
Hulyevel nincs mit kezdeni
Genetikai selejt
4/37 A kérdező kommentje:
Azért legközelebb fontold meg mit mondasz, az anyámról beszélsz.
2022. jan. 29. 11:12
5/37 A kérdező kommentje:
A helyzet megoldasaban kerek segitseget.
2022. jan. 29. 11:13
7/37 anonim válasza:
Nem írtad, mennyi idös vagy, de jó eséllyel a megoldás a különköltözés lenne. Feltehetöen az életvezetésetek eltérö, ö reklamál, te kiabálsz, mert egyszerüen nem passzoltok össze.
Rengeteget segít ilyen esetben a különélés és a ritkábban találkozás.
8/37 anonim válasza:
Egyetlen megoldás lenne, ha elcitálnád egy pszichológushoz, amibe nem fog belemenni. Esetleg családterápiában lehetne még gondolkodni, de az sem fog összejönni.
Mivel semmit nem tudunk rólatok, ennél több nehezen mondható.
9/37 anonim válasza:
Egy idő után le kell válni a szülőről és külön költözni. Hadd élje már a saját életét, te meg a tiéd. Generációs különbségek miatt más az életritmusotok, most már éld a saját életed.
10/37 anonim válasza:
Mit mond amikor felemeled a hangodat?Hány éves vagy?Ha benne vagy a korban,akkor vagy elköltözöl vagy pedig türelmesebb leszel vele.Kérdezd meg tõle mi az,ami bántja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!