Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám rendőrökk...

Normális, hogy anyám rendőrökkel fenyeget?

Figyelt kérdés
Nos az az igazság, hogy vannak családi problémák, állandó veszekedések ingerültség. Miután felemelem a hangom anyám azzal fenyeget hogy rendőrt hív, meg eljárást indít ellenem, meg hogy majd meg fogjuk verni es hasonló szarságok. Nyilván szar élete van és nem vagyok egy többdiplomás aranyásó BradPitt, de nyugtassatok meg, hogy nem feltétlenül én vagyok a hülye, mert vmiért annak akar beállítani. Lassan elfogadom, hogy értelmetlen arra várnom hogy normális családom lesz és ki szeretnék kerülni ebből a szülői nyaggatásból. Állandó elégedetlengedés a másik hibáztatása stb...amúgy azért fenyeget, mert nem tud elviselni csak a munkája érdekli, és zavarom, és annyival elintéz engem, hogy mennyek ahová akarok, csináljak amit akarok szarik mindenre, de szerinte minden rossz amit csinalok kb. És meglepődik hogy belekötök, miután kioszt hogy milyen értelmetlen dolgokat csinalok. Nem tudja elfogadni hogy nem én vagyok a megmentője. Ha már nem vagyok jó csicska, mennyek a pibe. Mert ez a gyerek dolga. Mit kezdjek ezzel???
2022. jan. 29. 10:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
8%

Az én anyám is hasonló elmebajban szenvedett, és egyben az ő anyjával összedolgozva addig nyírták a férfiak idegeit, amíg szét nem hullott a család. Mikor dekonspirálódtak, akkor rendőrt hívtak, aki provokatívan mellbe vágott a tenyerével. Ha akkor visszaütök, akkor bevisznek és mindent elhisznek az elmebeteg pics@k hazudozásaiból.

Javaslatom:

Tedd félre az érzelmeidet. Szigorúan határozd meg, hogy mettől-meddig. Attól, hogy valaki "nőből van", még nincs joga mások életével barmolni. Nagyon keményen és határozottan kell fellépni a rögeszmés pics@kkal szemben - szó szerint az életed múlik rajta. Ha nem vigyázol, vagyontalanná válhatsz, megbélyegzett bűnözőként végezheted ártatlanul, stb.. Emberi csődtömeggé válsz akit megvetnek, mert "nem viszonozta szülőjének a sok áldozatot és szeretetet"!

Olvasd el Robert Ringer-től a magyarul is (Bagolyvár könyvkiadó) megjelent "Looking Out for #1" című könyvet!

2022. jan. 29. 11:42
 12/37 anonim ***** válasza:
15%

Kiegészítés:

A vérszívó nők általában olyan anyagi körülményeket teremtenek a családban, hogy az utód képtelen legyen talpra állni. Míg más, sokszor jóval szegényebb szülők azon iparkodnak, hogy a gyereküket minél jobban elindítsák az életbe, az ilyen mocsadék szivolák - ha valami nem tetszik - gyakorlatilag kiadják az útját az egyetemet nyomor szélén kijárt fiatalnak, aki egy munkásszállón élheti utána a magányos "lúzer" életét, vagy mehet külföldre a haláláig tartó magányba - ha nincs szexuálisan vonzó teste.

2022. jan. 29. 11:54
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
A 11-12 egy nőgyűlölő...
2022. jan. 29. 11:57
 14/37 anonim ***** válasza:
32%

11:54

Meg a vérszivó férfiak!

2022. jan. 29. 11:59
 15/37 anonim ***** válasza:
2%
#13 - ez nem "nőgyűlölet", hanem "élettapasztalat"!
2022. jan. 29. 11:59
 16/37 anonim ***** válasza:
28%

15-ös:

Csak nem egy mgtow-s? :))

2022. jan. 29. 12:02
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

#16 - ne az interneten szerzett ismereteid függvényében ítéld meg mások élettapasztalatainak értékét.

Inkább szállj magadba - a csak téged minősítő idétlen szmájlizás helyett!

2022. jan. 29. 12:24
 18/37 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én is ilyeneken gondolkodok, mert gyakran ugy viselkedik mint valamelyik filmben, az ilyen pszihotikus nők, akikben bugyog a méreg és a gyűlölet és azt várja mindenki mikor derül ki az álnokságuk, önfejűségük, gonoszságuk stb....persze van hogy a következő jelenetben jön a szomszéd, akivel aztán összeborulnak és mindenki hepi. Csak itt most ehelyett az van, hogy egyik pillanatban csaladi vallalkozast gondol ki, majd miutan azt mondom, hogy szerintem nem jo otlet igy, meg is indoklom, utana mar nem szamit a masik, hanem milyen szar ember es huzzon a picsaba ha megmukkan. Jo sok minden befolyosalja a dolgokat meg.
2022. jan. 29. 12:29
 19/37 A kérdező kommentje:
De volt a csaladban felelem az eroszaktol, bejott szexualis visszaeles, depresszio es szektasodas almodozas, sokminden. Szoval rejtett ferfigyulolet biztos van vagyis fel nem dolgozott ellenerzesek, de ebbol ne az jojjon mar ki hogy majd en bantani fogok masokat.
2022. jan. 29. 12:32
 20/37 A kérdező kommentje:
11es meseld mar el reszletesebben mi tortent kérlek.
2022. jan. 29. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!