Apám megkattant. Tényleg hazahozathat a rendőrökkel?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy mindenkitől el vagyok tiltva jövőhéttől, főleg a barátomtól és tanulás függvényében heti 1x találkozhatok vele. Ha megpróbálnám, hogy nem jövök haza rám küldi a rendőrséget. Kiskorú vagyok még, igaz nem sokáig. Minden nap du. 5re haza kell érnem, mert tudja, hogy akkorra ér be a vonatom. Mit tegyek? Be akar zárni minden ok nélkül2021. aug. 24. 11:05
1/40 anonim válasza:
Biztos ,hogy minden ok nélkül? Emberek nem csinálnak ilyeneket indokolatlanul.
2/40 anonim válasza:
Jogilag megvan rá a lehetősége, fiatalkorút azonnal elkezd keresni a rendőrség, ha bejelentik az eltünését. Mondjuk azért alaposan kikérdezik, hogy tudja-e, hogy hol vagy, szóval ha hagysz neki egy cetlit vagy írsz egy sms-t, hogy elmentél Bélával éjszaka horgászni, akkor azért nem keres a rendőrség.
Mondjuk azt nehezen hiszem, hogy minden ok nélkül csinálja, valami biztos van a háttérben.
3/40 anonim válasza:
Igen, hazavitethet a rendorseggel. Mist kell az neked? Amig nem vagy 18, a torveny szemeben nem vagy donteskepes ember. Ennyit errol.
4/40 anonim válasza:
"
Biztos ,hogy minden ok nélkül? Emberek nem csinálnak ilyeneket indokolatlanul."
ÁH, dehogy. Rossz szülő sincs, csak rossz gyerek.
5/40 anonim válasza:
Való életben én még nem láttam olyat , hogy egyből elkezdett volna keresni a rendőrség max másnap . Egyébként ha annyira haza akarni hozatni először biztos maga megy el érted . Most felhívja a rendőrt , hogy jó napot a lányom a barátjánál van tessék már nekem hazahozni? Biztos ingyen taxizni fog a rendőr .
6/40 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen elmeháborodott szülők. Sőt, rosszabbat is hallottam már. De azért nem ítélkeznék elsőre, gondolom nem fekete fehér a story. Miért akar bezárni téged kérdező mi történt?
7/40 anonim válasza:
Hazavitethet, hisz kiskorú vagy. Ez nem is kérdés. Az hogy iskolaidő alatt nem hapsizol egész héten meg nem bezárás, puszta józan ész. Amúgy ha azzal jönnél hogy tizennyolc éves kortodtól azt csinálsz amit akarsz: apád meg kirakhat onnantól ha nem tartod be a szabályait-hisz nem köteles nagykorút eltartani.
8/40 anonim válasza:
Kiváló tanulmányi eredményeid ellenére apád azt szeretné, ha több időt töltenél a tanulással.
9/40 anonim válasza:
Aha, gondolom semmi okot nem adtál rá, hogy ne bízzon meg benned...
10/40 A kérdező kommentje:
Nem a megbízás itt a lényeg. Felhoztam, hogy mit szólna, ha hétköznapokban a barátomnál lennék és hétvégén jönnék csak haza és nem kellene napi több órát utazással tölteni. Na, ezek után történt ez. Nem tettem semmi rosszat
2021. aug. 24. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!