Apám megkattant. Tényleg hazahozathat a rendőrökkel?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy mindenkitől el vagyok tiltva jövőhéttől, főleg a barátomtól és tanulás függvényében heti 1x találkozhatok vele. Ha megpróbálnám, hogy nem jövök haza rám küldi a rendőrséget. Kiskorú vagyok még, igaz nem sokáig. Minden nap du. 5re haza kell érnem, mert tudja, hogy akkorra ér be a vonatom. Mit tegyek? Be akar zárni minden ok nélkül2021. aug. 24. 11:05
12/40 anonim válasza:
"Felhoztam, hogy mit szólna, ha hétköznapokban a barátomnál lennék és hétvégén jönnék csak haza és nem kellene napi több órát utazással tölteni. Na, ezek után történt ez. Nem tettem semmi rosszat[.]"
Így van Kérdező! Teljesen logikus és jól átgondolt lépésnek tűnik!
13/40 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen apukák, akik azt hiszik, hogy a lányuk erkölcse biztonságban van, ha 5-re otthon vannak. Heti egyszer találkozhatsz a barátoddal, most érd be ennyivel.
14/40 anonim válasza:
És apád a hülye? Normális embernek eszébe se jutna más nyakára menni. Pláne nem egész héten. És azt mered mondani hogy nélkül szigorú apád...Amúgy eltartani etetni, fizetni a dolgaidat ki fogja? a Csávód szülei? Vagy apádnak kéne pénzelni hogy a bikádnál lógsz?
15/40 anonim válasza:
13, semmi köze az erkölcshöz. De egy középiskolás lány nem akarjon felnőttet játszani és kb összeköltözni a pasijával iskolaidőben. Maradjon szépen otthon a kis seggén, tanuljon, mert az a dolga. Ha heti egyszer tud randizni, akkor heti egyszer fog.
17/40 anonim válasza:
15# Mikor elküldtem a válaszom, utána láttam, hogy közben írt a kérdező. Na igen, azt én sem engedném, hogy ott lakjon másnál. Azt nem is tudja kontroll alatt tartani a szülő.
13-as voltam.
18/40 anonim válasza:
A rendőrség családi huzavonákkal nem foglalkozik. Mielőtt itt bárki azt gondolná hogy apuka bemegy a rendőrségre hogy nem ért haza a gyerek 5 órára, aztán rögtön a város rendőrsége neki ugrik keresni a gyereket, az téved…. Eltűnt személy felkutatása ugyanolyan komoly adminisztráció mint más. Jegyzőkönyv, kiadni a körözést az ismeretlen helyen levő személyre, stbstb. Ráadásul el is zavarnak ha nem telt el 24 óra sem, akkor is ha gyerek. Abban az esetben ha bűncselekmény gyanúja merül fel, az már más. Arról nem is beszélve, hogy bár lehet a rendőrök megtalálják és hazaviszik, de ott a gyerekkel is fognak beszélgetni, és úgy rá küldik a családra a gyámügyet mint a sicc, ha kiderül hogy családi problémák vannak.
19/40 anonim válasza:
Te elhiszed utolsó, hogy gyámügyet küldik az apára ha nem hagyja a faszijánál lógni egész héten a kiscsajt? Ugyan már. Hazaviszik, pont.
20/40 anonim válasza:
Első körben az apa helyében magam mennék érte, és jelezném a pasi szüleinek hogy én ebbe nem egyeztem bele, legközelebb a zsaruk jönnek a libuskáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!