Apám megkattant. Tényleg hazahozathat a rendőrökkel?
19
Te azt gondolod, hogy a magyar rendőrség családi huzavonákkal foglalkozik? Ezért van a gyámügy. Nem taxi a rendőrség. De mindegy, nem vitatkozom olyanokkal akik semmit sem tudnak az adott szervről, csak pofáznak a saját gondolataikról.
Nézzük a jogi oldalát. Ha a lánnyal történik valami vagy bűncselekményt követ el, akkor az első kérdés az lesz: szülő hol volt, mit csinált tudott erről?
Akkor aztán már lehet hebegni-habogni: "ja hát az úgy volt nyomozó úr, hogy a gyerek szeretett volna hétköznap a barátjával élni, szóval fogalmam sincs, mit csinált és kivel... de hétvégén néha hazajött!" Bukó.
24
És én nem erről pofáztam eddig?
28
Akkor újra: nem ezt írtam az előbb? Hazaviszik 1x a rendőrök, de nem úgy mint sokan képzelik, mint egy taxi, hogy jó napot, itt a gyereke, viszontlátásra.
Ott kikérdezik a gyereket is hogy miért nem ment haza, ezzel pedig nem a rendőrség fog foglalkozni, hanem a gyámügy, a gyermekjólétis vagy hívd aminek akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!