Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám megkattant. Tényleg...

Apám megkattant. Tényleg hazahozathat a rendőrökkel?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy mindenkitől el vagyok tiltva jövőhéttől, főleg a barátomtól és tanulás függvényében heti 1x találkozhatok vele. Ha megpróbálnám, hogy nem jövök haza rám küldi a rendőrséget. Kiskorú vagyok még, igaz nem sokáig. Minden nap du. 5re haza kell érnem, mert tudja, hogy akkorra ér be a vonatom. Mit tegyek? Be akar zárni minden ok nélkül
2021. aug. 24. 11:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
Első hét után: "apa, terhes vagyok!
2021. aug. 24. 12:04
 22/40 anonim ***** válasza:
85%
Apukádnak van igaza
2021. aug. 24. 12:05
 23/40 anonim ***** válasza:
27%

19

Te azt gondolod, hogy a magyar rendőrség családi huzavonákkal foglalkozik? Ezért van a gyámügy. Nem taxi a rendőrség. De mindegy, nem vitatkozom olyanokkal akik semmit sem tudnak az adott szervről, csak pofáznak a saját gondolataikról.

2021. aug. 24. 12:17
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
23as, nővéremet hazahozták ugyan ilyen esetben. Sőt, a gyerekjóléti szolgálatnak is jelzést tettek, egy évig védelembe volt véve, havonta kellett járni konzultációra, meg a gyerekjóléti is volt kint azt hiszem 2 vagy 3 havonta, random.
2021. aug. 24. 12:20
 25/40 anonim ***** válasza:
94%

Nézzük a jogi oldalát. Ha a lánnyal történik valami vagy bűncselekményt követ el, akkor az első kérdés az lesz: szülő hol volt, mit csinált tudott erről?

Akkor aztán már lehet hebegni-habogni: "ja hát az úgy volt nyomozó úr, hogy a gyerek szeretett volna hétköznap a barátjával élni, szóval fogalmam sincs, mit csinált és kivel... de hétvégén néha hazajött!" Bukó.

2021. aug. 24. 12:21
 26/40 anonim ***** válasza:
95%
A nővérem dettó ilyen csávózós hülye volt, na őt 15 évesen hozták vissza a faszijától.
2021. aug. 24. 12:22
 27/40 anonim ***** válasza:
21%

24

És én nem erről pofáztam eddig?

2021. aug. 24. 12:22
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
27es, rendőrök hozták haza. Ők jelentették a gyámügynek.
2021. aug. 24. 12:32
 29/40 anonim ***** válasza:
88%

28

Akkor újra: nem ezt írtam az előbb? Hazaviszik 1x a rendőrök, de nem úgy mint sokan képzelik, mint egy taxi, hogy jó napot, itt a gyereke, viszontlátásra.

Ott kikérdezik a gyereket is hogy miért nem ment haza, ezzel pedig nem a rendőrség fog foglalkozni, hanem a gyámügy, a gyermekjólétis vagy hívd aminek akarod.

2021. aug. 24. 12:35
 30/40 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem minden ok nélkül.Tanulás a dolgod, ha heti 1 x találjozol a barátoddal, akkor annyiszor.Apukádnak igaza van.Egyetemen, tovább tanuláson járjon ennyit az eszed.
2021. aug. 24. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!