Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kénytelen közületek ápolni...

Kénytelen közületek ápolni valaki a saját szülőjét? Mit gondoltok, mi az a szint, amíg ez elvárható, egyáltalán elvárható, vagy abszolút egészségtelen és káros ránk nézve a saját szülőnket gondozni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 15:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/122 anonim ***** válasza:
Hát úgy biztos hogy nem ápolnám a szüleimet meg a nagyszüleimet hogy ha mondjuk már ott lennének a gyerekeim a férjem a saját családom és mondjuk egy olyan hozzátartozómat kéne ápolnom aki 0-24es felügyeletet igényel és egy csomó pénzbe kerül és minden idődet elveszi mert közben a saját gyerekeket is kéne nevelni és gondoskodni róla.
2022. okt. 28. 10:12
 122/122 anonim ***** válasza:
70%
Hülye aki azt állítja hogy hálásnak kell lenni meg meg kell köszönni hogy jajj felneveltek a szüleim stb? Miiért is kéne megköszönni? Én egy futó/egy éjszakás kalandból születtem,nem fogok egy olyan dolgot megköszönni amit nem én kértem.Nem én kértem hogy anyám meg apám hozzon létre.Meg aki tervezett gyerek annak sem kell semmit meg köszönni hogy a szülei felnevelték nem a gyerek kérte hogy szüljék meg.Ha a szülő tudatosan vagy annélkül vállalt gyereket kötelessége felnevelni(iskoláztatni,etetnj,itatni,ruháztatni stb) Ezt a szülő vállalta és nem pedig a gyerek kérte.
2022. nov. 1. 11:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!