Kénytelen közületek ápolni valaki a saját szülőjét? Mit gondoltok, mi az a szint, amíg ez elvárható, egyáltalán elvárható, vagy abszolút egészségtelen és káros ránk nézve a saját szülőnket gondozni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 15:17
91/122 anonim válasza:
85: hát egybitesen csak ennyire tellett neki... :)
92/122 anonim válasza:
90: Igen, ez egy teljesen normális hozzáállás. Nekünk is van direkt ilyen célra elkülönített megtakarításunk, hogy ne a gyerekekre tegyünk nagy terhet, ha olyan helyzet állna elő... Nem kívánhatja egyetlen szülő sem, hogy a gyereke a saját életét, a saját családját feladva 24-órás ápoló legyen!
93/122 anonim válasza:
89. Házi gondozót? Akkor fizesd vissza azt a sok mindent, amit kaptál, amíg felnevelt a szülőd, hogy iskoláztatott és diplomát tett a segged alá!
94/122 anonim válasza:
Én ápolási segélyen voltam,kemény időszak volt de nem hoztam rossz döntést.Ugyanúgy gondoskodnék anyámról ha élne.Bárcsak élne.Akik magyarázkodnak itt hogy a saját életük blabla..azoknál se szív se lélek.Egyirányú,hedonista nulla emberek.A saját anyját a szemétdombra kitenné.Ismerek nem egy ilyet,az anyja lakását eladta ,anyját meg utcára tette.Gusztustalan.
95/122 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek nem kell visszafizetniük semmit. Azért fizettem az iskolát, diplomát, jogsit stb hogy önálló felnőtt emberek legyenek, ki tudják bontakoztatni a képességeiket és eltartsák saját magukat és a majdani gyerekeiket. Pelenkázni meg majd pelenkáz az ápoló.
96/122 anonim válasza:
94 Végre van még itt ember, aki normálisan gondolkodik, már azt hittem megesznek a farkasok egyedül.
97/122 anonim válasza:
94: teljesen hiteltelen ez a vagdalózás, hogy "szemétdombra tenné".
Majd akkor írj ilyeneket, ha éjszaka az anyád a szoba falát telekeni sz.rral, és senkit nem hagy aludni, ordibál, stb. stb.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Vannak olyan helyzetek, amikor NEM LEHET otthon ápolni súlyos demens beteget.
98/122 anonim válasza:
94 És ki tartott el az àpolàsi segély mellett? Mert mindenki tudja az mekkora összeg. Szép gondolatok mellett van a dolgoknak racionàlis oldala.
Én is a legszebbett legjobbat akarnà az anyukàmnak aztàn felébredek es reàlisan àtnézzük mire tellik. Ilyen a vilag. Apolasi segély mellett a sajàt csaladom halna éhen.
99/122 anonim válasza:
97. Az más kérdés, hogy az állapota miatt nem lehet vagy pusztán nemtörődömségből, kényelemszeretetből, áldozat fel nem vállalása miatt, mert ugye a szülőnek nem jár semmi azért, mert felnevelték a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!