Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális szülői "viselkedés"?

Ez normális szülői "viselkedés"?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a helyzet, hogy most pénteken eljöttem az iskolából,mert nagyon, de nagyon fájt a fejem, stb.

Namármost én (mivel anyám idegbeteg, apám meg egy papucs állatka) csak a fej fájást mondtam.. (szédültem is, meg úgy minden) mert így is kiabált egyből, hogy megnyomorít, miért nem húzok sapkát, stb..

Ő eldöntötte, hogy ez a sapka miatt van és "legyógyszerelt". Hát őszintén sok lósz@rt nem ért, mert szenvedtem a torkommal.. Itthon nem igazán mertem köhögni sem,mert jönnek a "lebaszások" akkor. (Orvoshoz nem vittek, és azt mondták ne mondjam el,

Hogy péntek óta köhögök, stb)

Ma meg kiderült, hogy pozitív vagyok. (Mielőtt kiderült, megkaptam, hogy szét lesz verve a fejem. Ne kérdezzétek, hogy miért, én magam sem tudom)

Ismerem anyámat, hogy milyen...

De azért az elég fájó, hogy egyből lekiabál a telefonba.. miközben azt sem tudja mitől van+ tudhatná, hogy potyára nem jövök el az iskolából.. Én pl. Azt kérdezném a gyerekemtől,hogy mi a baj fiam? Stb..

Lehet az, hogy ez normális szülői hozzáállás?

2022. jan. 25. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem az.
2022. jan. 25. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem az, sajnálom.
2022. jan. 27. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!