Ez normális szülői "viselkedés"?
Röviden annyi a helyzet, hogy most pénteken eljöttem az iskolából,mert nagyon, de nagyon fájt a fejem, stb.
Namármost én (mivel anyám idegbeteg, apám meg egy papucs állatka) csak a fej fájást mondtam.. (szédültem is, meg úgy minden) mert így is kiabált egyből, hogy megnyomorít, miért nem húzok sapkát, stb..
Ő eldöntötte, hogy ez a sapka miatt van és "legyógyszerelt". Hát őszintén sok lósz@rt nem ért, mert szenvedtem a torkommal.. Itthon nem igazán mertem köhögni sem,mert jönnek a "lebaszások" akkor. (Orvoshoz nem vittek, és azt mondták ne mondjam el,
Hogy péntek óta köhögök, stb)
Ma meg kiderült, hogy pozitív vagyok. (Mielőtt kiderült, megkaptam, hogy szét lesz verve a fejem. Ne kérdezzétek, hogy miért, én magam sem tudom)
Ismerem anyámat, hogy milyen...
De azért az elég fájó, hogy egyből lekiabál a telefonba.. miközben azt sem tudja mitől van+ tudhatná, hogy potyára nem jövök el az iskolából.. Én pl. Azt kérdezném a gyerekemtől,hogy mi a baj fiam? Stb..
Lehet az, hogy ez normális szülői hozzáállás?
Dehogy normális. Az én anyámnak már nem is kellettem akkor ha beteg voltam vagy valami baj volt velem. Azt gondolta majd egy igazi gyereket is félre lehet rakni mint egy játékbabát. Addig jó míg nincs vele baj.
Engem is mindig lekiabált meg leszidott hogy "lebetegítetted magad", meg az is ismerős hogy ne mondjam el hogy fáj a torkom, köhögök stb. Meg mintha az én hibám lenne hogy beteg vagyok és orvoshoz kell menni. Nyűg voltam csak ha már jöttek a gondok.
Először csak a fejfájást mondta, utána "Orvoshoz nem vittek, és azt mondták ne mondjam el,
Hogy péntek óta köhögök, stb)"
Tehát később előhozakodott a többivel is, csak leszarták és megmondták hogy kussoljon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!