Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális szülői "viselkedés"?

Ez normális szülői "viselkedés"?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a helyzet, hogy most pénteken eljöttem az iskolából,mert nagyon, de nagyon fájt a fejem, stb.

Namármost én (mivel anyám idegbeteg, apám meg egy papucs állatka) csak a fej fájást mondtam.. (szédültem is, meg úgy minden) mert így is kiabált egyből, hogy megnyomorít, miért nem húzok sapkát, stb..

Ő eldöntötte, hogy ez a sapka miatt van és "legyógyszerelt". Hát őszintén sok lósz@rt nem ért, mert szenvedtem a torkommal.. Itthon nem igazán mertem köhögni sem,mert jönnek a "lebaszások" akkor. (Orvoshoz nem vittek, és azt mondták ne mondjam el,

Hogy péntek óta köhögök, stb)

Ma meg kiderült, hogy pozitív vagyok. (Mielőtt kiderült, megkaptam, hogy szét lesz verve a fejem. Ne kérdezzétek, hogy miért, én magam sem tudom)

Ismerem anyámat, hogy milyen...

De azért az elég fájó, hogy egyből lekiabál a telefonba.. miközben azt sem tudja mitől van+ tudhatná, hogy potyára nem jövök el az iskolából.. Én pl. Azt kérdezném a gyerekemtől,hogy mi a baj fiam? Stb..

Lehet az, hogy ez normális szülői hozzáállás?

2022. jan. 25. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez valami mentális betegség lehet.
2022. jan. 25. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy normális. Az én anyámnak már nem is kellettem akkor ha beteg voltam vagy valami baj volt velem. Azt gondolta majd egy igazi gyereket is félre lehet rakni mint egy játékbabát. Addig jó míg nincs vele baj.

Engem is mindig lekiabált meg leszidott hogy "lebetegítetted magad", meg az is ismerős hogy ne mondjam el hogy fáj a torkom, köhögök stb. Meg mintha az én hibám lenne hogy beteg vagyok és orvoshoz kell menni. Nyűg voltam csak ha már jöttek a gondok.

2022. jan. 25. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
2-es vagyok, igen anyámnak is vannak mentális gondjai, szóval én is ezt tudom rá mondani, ez valamilyen mentális betegség lehet.
2022. jan. 25. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Ezek nem normálisak,lol.
2022. jan. 25. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Egy osztály társam szülei voltak ilyenek, ráadásul mindkettő ügyvéd volt. Tök mindegy milyen beteg volt, szerencsétlen mindig bent volt a suliban amíg kórházba nem került az idióta szülei miatt. Csak akkor ébredtek rá, hogy mit művelnek a saját gyerekükkel. Sosem fogom megérteni az ilyen szülőket.
2022. jan. 25. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Hát ha azzal jössz haza, hogy fáj a fejed, én is azt gondolnám hogy lógni akarsz. Ha szólsz hogy nagyobb a baj, dokihoz viszlek.
2022. jan. 25. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális. Sajnálom, hogy ilyeneken mész keresztül.
2022. jan. 25. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Bakker, el se mondta mi van....
2022. jan. 25. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Először csak a fejfájást mondta, utána "Orvoshoz nem vittek, és azt mondták ne mondjam el,

Hogy péntek óta köhögök, stb)"

Tehát később előhozakodott a többivel is, csak leszarták és megmondták hogy kussoljon

2022. jan. 25. 18:47
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Köszi, hogy leírtad helyettem. Pont nincs erőm ilyeneket kifejtegetni.:/
2022. jan. 25. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!