Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek baj ha a 15 éves...

Szerintetek baj ha a 15 éves fiamnak Lenin a példaképe?

Figyelt kérdés
Egyfolytába a kommunizmusról és hasonlómról olvas , kutat. Jól tanul , jár úszni de ez már aggasztó szerintem. Csinaltatni akar egy Sztálinos pólót de mondtam ha azt idehozza dobom is ki egyből. Az apja szerint hagyjam rá , majd kinövi. Engem nagyon aggaszt. Mit tegyek szerintetek?

2022. jan. 19. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
40%
Volt egy ismerősöm, aki kőkomcsi volt és ilyen szektás gyülekezőkre is járt, meg persze rendszeresen rommá itta magát, közben szidta a kapitalizmust. Majd rá egy évre leállt ezekkel és beismerte, hogy a fasizmusnak több értelme van.
2022. jan. 20. 10:10
 52/66 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne lenne normális? Keresi magát. Én is voltam náci, kommunista, ateista stb aztán mégis diplomás ember lettem, nyelvismeretekkel, dolgozom és elém az életem. Jó lecke volt minden, tudom, hogy nem akarok náci stb lenni, én akarok lenni.

A kornyezetemben mindenki végigjárta ezt az utat.

2022. jan. 20. 10:11
 53/66 anonim ***** válasza:
80%

53-as vagyok: ja és hozzátenném, hogy az érdeklődéseim miatt sokat jártam gimnazistakent is muzeumba, renegeteg irodalmat faltam, S amikor megtanultam H a nacizmus krva gáz, akkor más felé fordultam, végül kialakult a saját identitasom.

A vallási érdeklődésem is teljesen érdekesen alakult: mélyen vallásos voltam picikent, ateista lettem, majd agnoszticizmus felé hajlottam, később deista lettem stb. Ezek kellenek, az embernek meg kell talalnia magát. De aki tanult történelmet, irodalmat és otthonosan mozog benne, az nem fél ettől a tortenettol. Nyilván a szülővel való kommunikáció nem elhanyagolható, meg lehet vitatni a gyerekkel a dolgokat, de nem szabad meggyőzni, úgyis magától rájön később

2022. jan. 20. 10:17
 54/66 anonim válasza:
0%
Szerintem amíg nem jön rá milyen emberek is voltak ezek, jobb ha nem viszed a parlament közelébe
2022. jan. 20. 10:52
 55/66 anonim ***** válasza:
7%

Én imádom a szovjetúniót, mert parodisztikus erő, és élet szemlélet sugárzik belőle, de tudom hogy egy gonosz rendszer volt.

Lehet ő is így tiszteli.

2022. jan. 20. 11:42
 56/66 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, a végén már a tanárok se nézték jó szemmel, de aztán elmúlt az érdeklődése.
2022. jan. 20. 12:14
 57/66 anonim ***** válasza:
34%
Hát, ha szerinted oké hogy egy tömeggyilkos a példaképa...
2022. jan. 20. 13:48
 58/66 anonim ***** válasza:
91%
Par eve az egyetemi koliban volt egy torok srac.Amikor bekoltozott,kidekoralta a szobajat.Az iroasztalan Lenin es Sztalin mellszobra allt,Leninbol ketto is volt (kb 20 cm magas kis szobrok voltak),az egyik falon Che Guevara poszter,a masik falon egy hatalmas voros zaszlo,es meg volt harom masik poszter is,de azt nem tudom kiket abrazolt,gondolom,hasonlo ideologia kepviseloi voltak.
2022. jan. 20. 16:56
 59/66 anonim ***** válasza:
87%

59

Végülis, Bartosnak is volt Lenin posztere a szobájában :D

2022. jan. 20. 19:09
 60/66 anonim ***** válasza:
79%
#60 anno néztem a videóit, de nem láttam
2022. jan. 20. 19:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!