Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek baj ha a 15 éves...

Szerintetek baj ha a 15 éves fiamnak Lenin a példaképe?

Figyelt kérdés
Egyfolytába a kommunizmusról és hasonlómról olvas , kutat. Jól tanul , jár úszni de ez már aggasztó szerintem. Csinaltatni akar egy Sztálinos pólót de mondtam ha azt idehozza dobom is ki egyből. Az apja szerint hagyjam rá , majd kinövi. Engem nagyon aggaszt. Mit tegyek szerintetek?

2022. jan. 19. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
93%
Most akkor Lenin vagy Sztálin?
2022. jan. 19. 19:18
 12/66 anonim ***** válasza:
86%
Esti kamu... Ennyi az egész.
2022. jan. 19. 19:21
 13/66 anonim ***** válasza:
90%

Jo pont, hogy olvas

De az erto olvasas nem megy neki, kulonben nem akarna olyan polot felvenni, amit egy tomeggyilkos diktator kepe diszit.

Ilyet altalaban a muveletlen emberek vesznek fel, de ha a fiad a kutatasa ellenere is rajong egy tomeggyilkosert, akkor kezdhetsz aggodni...

2022. jan. 19. 19:22
 14/66 anonim ***** válasza:
95%

Vedd meg neki az 1984-et meg az Állatfarmot Orvelltől. Illetve olyan könyveket amik objektívan, komoly történészek által mutatják be a kommunizmust meg a nácizmust.

Ebben a korban könnyen elkezdenek vonzódni a fiatalok az ilyen szélsőséges ideológiák iránt, van ebben lázadás is bőven. Illetve érdemes elbeszégetni vele négyszemközt, hogy az összes ilyen hülye "izmus" csak arról szól, hogy egy embercsoport a másik fölé helyezi magát, és elnyomja a többieket, meg rá akarja erőltetni a másikra a 2 bites, fekete-fehér eszméit. A valóság nem eszmék mentén működik, ahhoz az eszmék túl korlátoltak, a valóság mindig árnyaltabb.

Egyébként valószínűleg kinőné majd magától is, de addigra szétszívatják őt a társai, és sérül. Vagy az is lehet hogy bekeveredik valami punk/anarchista bandába, ami megint csak nem lenne jó, mert az biztos hogy nem az ilyen dolgok viszik előbbre őt az éetben.

2022. jan. 19. 19:23
 15/66 anonim ***** válasza:
78%
Na, újdonság: igazán kreatív a mai troll! Pusszantás, legalább nem a szokásos"én vagyok az áldozat, mindenki más szadista szemét" köröket futod.
2022. jan. 19. 19:25
 16/66 Shrekkettű ***** válasza:
90%
Reméhetőleg nem árt és kinővi, de amúgy wtf, max viccből, de ha nem kamu, akkor eléggé beteg szerintem.
2022. jan. 19. 19:27
 17/66 anonim ***** válasza:
86%
15 évesen mindenki hatalmas edgelord, majd kinövi.
2022. jan. 19. 19:27
 18/66 anonim válasza:
90%
Csak ne akarjon politikus lenni
2022. jan. 19. 19:43
 19/66 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu? Csak pusztán kíváncsi voltam hogy más szülő volt e hasonló helyzetbe.

Aztán az meg vegkepp nem erdekel hogy lenin így sztalin úgy. Mikor errol beszel nem is figyelek oszinten , probalok temat valtani.

2022. jan. 19. 19:54
 20/66 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne baj? Legalább otthon van a történelemben és van összehasonlítási alapja. Hagyd, örülj neki, ha tiltod, mégjobban csinálni fogja.
2022. jan. 19. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!