Szerintetek baj ha a 15 éves fiamnak Lenin a példaképe?
Figyelt kérdés
Egyfolytába a kommunizmusról és hasonlómról olvas , kutat. Jól tanul , jár úszni de ez már aggasztó szerintem. Csinaltatni akar egy Sztálinos pólót de mondtam ha azt idehozza dobom is ki egyből. Az apja szerint hagyjam rá , majd kinövi. Engem nagyon aggaszt. Mit tegyek szerintetek?2022. jan. 19. 18:54
31/66 anonim válasza:
Amúgy szerintem maga a kommunizmus eszméje, hogy mindenki legyen egyenlő, egy szép gondolat. De utópia, a valóságban nem megvalósítható, mivel soha sem voltunk egyenlőek, mindenki más és más így másra is van igénye és másmilyen adottságokkal rendelkezik. Olyan, mintha abban a gyerekjátékban, amiben különböző formájú fadarabokat kell a megfelelő lyukon belepakolni egy dobozba csak egyfajta rés lenne, és azon akarnánk mindenkit keresztülszuszakolni annak ellenére, hogya formája abszolút nem passzol hozzá, és ahelyett, hogy több rést csinálnánk, inkább a fadarabokat nyesnénk szét...
32/66 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik Lenin. Ha VI. Lenin, akkor baj.
34/66 anonim válasza:
#31 pont ilyen az oktatási rendszer is
36/66 anonim válasza:
Vezess be otthon kommunizmust. Államositsd a kedvenc cuccait :)
37/66 anonim válasza:
Esetleg majd utalj rá, hogy Lenin személyesen adott utasítást egész falvak kiirtására. Menő dolog tömeggyilkosnak lenni?
Amúgy az egész csak lázadás. A mai rendszer hazug, embertelen és sz@r, egy intelligens kamasz ezt képes valamennyire átlátni, természetes, hogy lázad. Legfeljebb majd más irányt vesz később.
39/66 anonim válasza:
Semmivel sem rosszabb, mintha a liberalizmusért rajongana, nyugi.
Egyébként is kinövi majd.
40/66 anonim válasza:
Gumicsont bedobva, jönnek a kommentek szépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!