Szerintetek baj ha a 15 éves fiamnak Lenin a példaképe?
Figyelt kérdés
Egyfolytába a kommunizmusról és hasonlómról olvas , kutat. Jól tanul , jár úszni de ez már aggasztó szerintem. Csinaltatni akar egy Sztálinos pólót de mondtam ha azt idehozza dobom is ki egyből. Az apja szerint hagyjam rá , majd kinövi. Engem nagyon aggaszt. Mit tegyek szerintetek?2022. jan. 19. 18:54
41/66 anonim válasza:
És az neked miért is fáj? Ez legalább szórakoztató kérdés.
42/66 anonim válasza:
Erre van a vicc részleg, de mindegy megszoktuk, minden este van pár ilyen hétvégén meg egész napos.
43/66 anonim válasza:
A vicc részleg minden csak nem vicces, nem csoda hogy nem rakta be oda.
44/66 anonim válasza:
44 2022-ben kéz a kézben jár a kettő.
45/66 anonim válasza:
Akkor ajánlom figyelmébe a szovjet sztori című dokumentumfilmet.
Van benne pár információ róla,kicsit másképp,mint ahogy még mi tanultuk az iskolában.
46/66 anonim válasza:
Majd ráun erre. Mosti nyilván ez az érdeklődési köre és mosrt ebbe van bele mélyülve teljesen.
47/66 anonim válasza:
Addig örülj, ameddig nem Orsóst isteníti. Akkor már tényleg nagy a baj
48/66 anonim válasza:
Lenin mellékesen a nagy egyenrangúságban Rolls-Royce-al járt (2 is volt neki, egy kerekes, egy lánctalpas télire). Úgyhogy szép kihívás ez is a gyerkőcnek!!!
49/66 anonim válasza:
Iskolai személyiségteszt a 70-es évekből:
1.kérdés: Ki a példaképed?
2.kérdés: Miért pont Lenin?
50/66 anonim válasza:
legalább nem alekosz, vagy berki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!