Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukának,...

Hogyan mondjam el anyukának, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel együtt vagyok fél éve. Nagyon szeretjük egymást , de nem tudom, hogy mondjam el anyukámnak, hogy meleg vagyok és a fiúk jönnek be. Nagyon sokat gondolkozom ezen minden este, de nem tudok semmi ötletet és ez iszonyatosan nagy lelki teher a számomra.
2022. jan. 19. 11:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
69%
Én mondjuk hoznék egy olyan törvényt, hogy ilyen esetben ne tehessék utcára a gyereküket a szülők minimum 25 éves korukig ha kiderül róla hogy meleg. Vagy kötelezném hogy vegyen/béreljen neki egy lakást.
2022. jan. 23. 18:38
 52/54 Savlekotő ***** válasza:
77%
Utolsó szerinted jobb ha otthon lelkileg teszik tönkre de van tető felette.. Jobb ha ki teszik mert el tud menekülni.. Kb olyan ne mondjuk el h apa veri a családot mert utána nem lesz mit enni hozzáállás,cuki van étel meg napi szét verés..
2022. febr. 1. 02:55
 53/54 anonim ***** válasza:
70%
51. Tehát ha normális a gyerek, 18 évesen kirakható, de ha "meleg", akkor 25-ig nem. Vagy minimum venni kell neki egy lakást. Ügyes.
2022. febr. 1. 07:42
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

#52!

Almát a körtével.

A kialakult mély bizalom hiánya, a megértő és érzelmileg biztonságosnak megélt környezet hiánya nem hasonlítható össze a fizikailag veszélyeztető közeggel, környezettel.

Amennyiben a 16 évest bántalmazzák otthon, és nincs támogató szülő mellette, aki lépne az ügyében, valóban, fordulhat és forduljon is gyámügyhöz, emeljék ki a családból... ...bár illúzióim nincsenek: sajnos ebben a korban már nem nevelőszólőnél, hanem lakásotthonban helyezik el a fiatalokat, ahol a gyakorlat azt mutatja, hogy a szülői veszélyeztetést kortárs bántalmazás váltja fel gyakran, de igen, lépnie kell...

Ugyanakkor csak azért, mert van egy titka, és az önfelvállalási lehetőség ezen hiánya frusztrálja, józan ésszel nem indokolt elhagynia a szülői ház gondoskodó közegét.

Ugyanolyan könnyű itt egyeseknek más farkával verni, mint más farkát verni, de talán csak azért, mert nem látott még így utcára került fiatalt kriminalizálódni akár de jure bűnözővé válással, akár prostitualizálódással (de az sem jobb, ha "csak" kitartottként kénytelen élni valakivel, mert otthonról kitették).

2022. febr. 2. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!