Hogyan mondjam el anyukának, hogy meleg vagyok?
"hogy vannak a teljes magánügy szférájába tartozó dolgok, amelyeket nem kell mások orrára kötni"
Azért ez pont nem ilyen. Ráadásul titkolni sem igen lehet. Szerinted létezik olyan szülő akinek nem tűnik fel, hogy soha nem látott egy lányt se a fia körül 1-5-10-20 éve?
Nem kéne már a szülőket totál hülyének nézni :D
Az orrára kötni a részleteket nem kell.
Ha normális a felfogása akkor meghökkentő lesz megtudnia, főleg, hogy már kapcsolatban is vagy. Jobb lett volna adagolni, először, hogy meleg vagy és csak utána hogy kapcsolat...
Ha liberális vallású akkor meg mindegy, pont annyira érinti meg, mint hogy mi a kedvenc színed.
Bírom ezt az abszolútista felfogást, hogy vagy az van amit te gondolsz és normális, vagy liberális "vallású" az ember.
Én konzervatívnak gondolom magam, de semmi bajom nem lenne azzal ha bárki, értsd akár a saját gyerekem is, meleg lenne.
"Bírom ezt az abszolútista felfogást"
Akkor olvass vissza a válaszok között, rögtön megérted miért fogalmaztam így :)
Egy újjabb abszurditás a válaszod.
Honnan a viharból kéne tudnom, hogy az előző kommentek között melyik volt a te másik válaszod, vagy melyik válaszra utalsz vissza?
Nem minden körülötted forog.
Jelen ezetben a válaszoló azért írta, mert a fia minden esetben a heteróság és a korai pubertás jelét mutatta.
A homoszexualitás legtöbször nem trauma miatt jön létre, de létre jöhet trauma okán is, és ha egy minden jel szerint heteró gyerekből meleg lesz, logikus a következtetés a traumára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!