Hogyan mondjam el anyukának, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel együtt vagyok fél éve. Nagyon szeretjük egymást , de nem tudom, hogy mondjam el anyukámnak, hogy meleg vagyok és a fiúk jönnek be. Nagyon sokat gondolkozom ezen minden este, de nem tudok semmi ötletet és ez iszonyatosan nagy lelki teher a számomra.2022. jan. 19. 11:09
1/54 anonim válasza:
Anyukádról nem írtál semmit, milyen a felfogása vagy hogy áll a témához.
Az is lehet, hogy már tudja vagy sejti hogy meleg vagy.
2/54 A kérdező kommentje:
Igazábol elfogadná, de valószínűleg sejti a dolgot :/
2022. jan. 19. 11:32
3/54 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatod az anyukáddal, de ha jó, akkor szerintem tudja már, észrevette.
4/54 anonim válasza:
"Igazábol elfogadná, de valószínűleg sejti a dolgot :/"
Akkor ne problémázz rajta annyi sokat. Biztosan lesz valami megfelelő alkalom, amikor felhozhatod.
5/54 anonim válasza:
Ismerek egy erdélyi magyar srácot, akit ezért kitagadtak. Mert mit fog szólni a pap meg az utcabeli emberek, stb. Szánalmas és gusztustalan hozzáállás ez. Remélem a te anyukád felvilágosultabb és értelmesebb, nem pedig egy középkorban ragadt primitív banya. Bocs, de nagyon kiakasztó látnom, mennyit sír szerencsétlen a szülei miatt. Kinek ne fájna ilyesmi.
6/54 anonim válasza:
Ha jo a kapcsolatod a szuleiddel, akkor anyukad mar tudja.
Egy nyugodt napon vidd el setalni vagy csak uljetek le es mondd el neki, hogy mennyire szereted ot, de valamit el kell mondanod. Tudni fogja hogy mi kovetkezik.
7/54 anonim válasza:
"Anya, homi vagyok!" valszeg a válasza: "oké"
8/54 anonim válasza:
Néha jobb a kegyes hazugság, már ha anyukádat is szereted.
9/54 anonim válasza:
Ha nem sejti, akkor elég nagy sokk lesz neki, hogy nemcsak meleg vagy, de még párod is van. Próbáld kideríteni, mi a véleménye a melegekről. Amúgy ha normális a felfogása, nem fog haragudni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!