Hogyan mondjam el anyukának, hogy meleg vagyok?
Egész egyszerűen megmondod neki, aztán a következő menetrend mikor bemutatod a barátodat, és anyuka majd meg kérdezi, hogy ő a te barátod? Mire te azt mondod, vagy bólintod hogy igen, és mindenki meg a dolgára. Lehetőleg ne szégyent tükröző arccal menj, pláne, hogy anyukáddal nagyon szeretitek egymást, magyarán ha homofób lenne arról már tudnál. Szerintem ezt csak te gondolod túl, és te rágódsz rajta.
Beszéld meg vele.
Szia!
Megértem, hogy izgulsz, de nincs miért kellemetlenül érezned magad. Lehet elsőre meglepődik, ha mondjuk még nem sejtette, de ha azt mondod h elfogadná szerinted, akkor ne húzd sokáig.
Nyilván adj neki időt, az ő generációja még máshogy szocializálódott, de ha szeret, nem lesz ezzel problémája.
Dre miért is lenne amúgy meg?
Nekem a legjobb barátnőm aggódva mondta el 16 éve, nekem kábé annyira volt megdöbbentő, mintha azt mesélte volna el mit ebédelt.
Az ő szülei kedveden fogadtál, de kellett 1-2 hónap mire természetesen tudták kezelni a dolgot. Már nem téma ez sehol.
Csak ügyesen!
Nagyon sok itt a f@szfej, de én csak bátorítalak. Aki téged szeret, annak lenyegtelen melyik nemhez vonzódsz.
30N
Jobb ha most akár nem is tökéletes módon mondod el neki, mintsem hogy később rajtakapjon titeket, vagy mástól tudja meg aki rajra kapott titeket.
Hozzáteszem, ez bizalmi kérdés, és ha bízol anyukádban, ebben is bízhatnál benne.
Én minden esetre bátorságot kívánok ehhez neked.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy vannak a teljes magánügy szférájába tartozó dolgok, amelyeket nem kell mások orrára kötni, mert valójában nem tartozik másra. Ha meg olyan információval traktálunk valakit, ami az ő számára kellemetlen, nyomasztó, az olyan nagy lelki terhet jelent, ami tönkreteszi az életét. Szélsőséges példa, de ez esetenként olyan teher lehet egy szülő számára, mintha a gyereke tárgyilagosan érzelemmentesen elmondaná neki, hogy meggyilkolt valakit. Mit tud ezzel kezdeni a szülő ? Tételezzük fel, hogy szereti a gyerekét, de ugyanakkor tudja, hogy ez jogilag is bűn. Lelkileg tönkremegy bele.
Kérdezőről meg semmit nem tudunk, életkoráról sem. Feltehetően nagyon fiatal, amikor a hormonok dúlása közben csak a nemi késztetés gyors levezetése okozta gyönyör és kielégülés az, amit ő összetéveszt a szerelemmel, pláne, hogy ez nálunk még társadalmilag is kevéssé elfogadott és többnyire "bűnösnek, tilosnak" tekintett cselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!