Bevallanám, hogy én is az vagyok és az anyja csak egy baleset volt egykor.
2021. okt. 10. 13:22
2/27 anonim válasza:
Elfogadnám, attól még a gyerekem…
2021. okt. 10. 13:22
3/27 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy örülök, hogy bízik bennem és el merte mondani nekem és biztosítanám arról, hogy elfogadom őt és szeretem, mindegy milyen a szexuális orientációja. Majd valószínűleg kérdezném arról, hogyan jött rá erre, van-e barátja, ilyenek. Ha nagyon fiatal és még nem tapasztalt semmit, esetleg mondanék pár szót a védekezésről stb
2021. okt. 10. 13:24
4/27 anonim válasza:
Attól függ hogy addigra le lenne e váltva a fidesz.
2021. okt. 10. 13:25
5/27 anonim válasza:
Látom senki nem érti a célzást.
Arra gondoltam hogyha a fidesz lenne még akkor hatalmon, akkor minden bizonnyal elég szomorú lennék, mert szörnyű diszkriminációval kéne élnie a fiamnak
2021. okt. 10. 13:53
6/27 anonim válasza:
kitagadnám többet nem találkoznék vele
2021. okt. 10. 14:01
7/27 anonim válasza:
Megepődnék, mert legjobb tudásom szerint csak lányom van.
Amúgy nem mondanám, hogy repdesnék az örömtől, de örülnék, hogy elmondta és támogatnám mindenben.
2021. okt. 10. 14:02
8/27 anonim válasza:
és arra hogy reagálnál, ha azt mondaná, hogy hetero?
na, az LMBTQ+ is csak egy a szexuális irányultságok közül, semmivel nem alacsonyabb rendű, bár a heteronormatív többségi társadalom szereti ezt gondolni, és megbélyegezni őket.
én megölelném, megköszönném az őszinteséget, és biztosítanám afelől, hogy mindenben mellette állok és támogatom.
egy elég jó szülő ezt teszi.
2021. okt. 10. 14:03
9/27 anonim válasza:
6-os sztem most még több negatívat kapsz, mert aki eddig poénnak hitte, az is rányom egy dislike-ot. Ez tipikusan az a témakör, amiben nem lehetsz PC, mert az egész társadalmat megosztja. Akinek eddig nem volt az ügyben állásfoglalása, még azoknak is lett, mert ráerőltették az LMBTQ propagandával vagy a fidesz az LMBTQ ellenes törvénnyel. A kérdés csak az, hogy ki és hova tette le a voksát az ügyben. Ha kiállsz a szivárványos oldalon, akkor a konzervatív oldal fog leb.uzizni, ha meg konzervatív vagy, akkor kapod az ívet, hogy homofób náci vagy.
2021. okt. 10. 14:05
10/27 anonim válasza:
Úgy tűnik ez a jóslat nem jött be. Egyébként mostanában már szerintem kezd egyre kevésbé megosztó lenni ez a téma. Normális ember belátja hogy teljesen indokolatlanul vannak kirekesztve ezek az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!