Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vallásos szülők, ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos szülők, ti hogy reagálnátok, ha a fiatok elmondaná nektek, hogy meleg?

Figyelt kérdés

A szüleim egész életemben szerettek és büszkék voltak rám egészen addig, míg elő nem bújtam nekik. Elmondtam, hogy meleg vagyok és hónapok óta boldog párkapcsolatban élek a barátommal. A reakciójuk először az volt, hogy megpróbáltak meggyőzni arról, hogy nem vagyok az, majd szomorú beletörődéssel közölték, hogy ha tényleg igaz, amit mondok, akkor ők megszakítják velem a kapcsolatot. Összetörtem... ;( A párom és a barátaim segítenek át ezen az időszakon.

Ti mit tennétek ha a legkisebb gyereketek és egyben egyetlen fiatok elétek állna azzal, hogy a férfiakhoz vonzódik?

2013. febr. 21. 22:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Attól függetlenül szégyenek mint szülők.
2013. febr. 21. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen már bocsánat, de nem szülő.

Vallásos? A vallás nem pont azt írja elő, hogy szeretni kell egymást mindenképp? Mert én úgy tudom. Ők is csak addig vallásosak, ameddig saját magukat akarják vele igazolni. Álszent b*rmok.

2013. febr. 21. 22:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan lányaim vannak, de gondolkoztam már azon, h mi lenne, ha lenne egy fiam és bejelentené, hogy meleg: Nem érdekelne, csak az, h legyen boldog.
2013. febr. 21. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
1%

Olvass Szentírást, és megérted.

Ha vonzódsz az azonos neműekhez, akkor ez egy nagy teher, ami egy kereszted.

Ha kiéled a természetellenes vágyaidat, akkor vétesz Isten törvénye ellen.

Ez ilyen egyszerű. Mivel barátod van, és biztosan nem beszélgetésbe fullad az este, ezért...

Nagyon nehéz ezt egy szülőnek feldolgozni. Először magadat tedd rendbe: ez egy vonzalom, egy nehéz vágyakozás, vagy ez egy életforma. Ha az utóbbi, akkor élj azzal, hogy van, aki ebben nem kíván Veled azonosulni.

Balu

2013. febr. 21. 22:16
 5/19 anonim ***** válasza:
98%
Még nincs gyerekem , de ha lesz és meleg/leszbikus akkor is ugyan úgy szeretném ,először Lehet furcsa lenne de Nem érdekelne én úgy szeretném ahogy van . A szüleid pedig Ne haragudj, de eléggé begyöpösödöttek, Nem sértésnek szánom de örülniük kéne a boldogságodnak
2013. febr. 21. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

5-nek:

Nem tanítja semelyik vallás, hogy szeretni kell mindenkit bármi áron :-) Rosszul tudod!

Hja, kérem a félinformáció méreg!

2013. febr. 21. 22:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen eset történt velem a napokban. A 19 éves évfolyamtárs barátnőm jött hozzám, hogy otthon a szülei előtt lebukott egy lánnyal teljesen félreérthetetlen szituban. A szülei elzavarták otthonról. Oda költözött hozzám. két napig ki volt borulva, de ma reggel eljött az anyukája, és egész délelőtt beszélgettek, megy sírtak.

Nem tudom, hogy mit beszéltek, de amikor elment az anyukája, megpuszilták egymást. Lehet, hogy már másképpen látja a dolgot. Az apuka az még nem tudta túltenni magát rajta.

2013. febr. 21. 22:22
 8/19 poiu ***** válasza:
100%
Szar ügy. Az idő segít, csak magaddal törődj.
2013. febr. 21. 22:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 3 gyerekem. Kettő már elég nagy. Ne haragudj, de a szülök mondjam, hogy tudatlanok? Ez már születés előtt az agyban dől el. Ennyi. Itt nem kell ezzel foglalkozni. Ismerek meleg férfiakat, kondiba is jártam ilyennel. Jókat dumáltunk, tök normálisak. Engem ilyenek soha nem zavartak, pedig hidd el gyerek koromban voltam elég sokat papok között. Ettől még nem lettem vallásos. A fiam ha ilyen lenne, nem küldeném el, inkább csak azért izgulnék, hogy boldog legyen. N
2013. febr. 21. 22:51
 10/19 kovpet ***** válasza:
89%
Valláskárosultak véleményére nem kell adni ilyen ügyben. Mert nem tiszta a fejük.
2013. febr. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!