Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos szülők, ti hogy reagálnátok, ha a fiatok elmondaná nektek, hogy meleg?
A szüleim egész életemben szerettek és büszkék voltak rám egészen addig, míg elő nem bújtam nekik. Elmondtam, hogy meleg vagyok és hónapok óta boldog párkapcsolatban élek a barátommal. A reakciójuk először az volt, hogy megpróbáltak meggyőzni arról, hogy nem vagyok az, majd szomorú beletörődéssel közölték, hogy ha tényleg igaz, amit mondok, akkor ők megszakítják velem a kapcsolatot. Összetörtem... ;( A párom és a barátaim segítenek át ezen az időszakon.
Ti mit tennétek ha a legkisebb gyereketek és egyben egyetlen fiatok elétek állna azzal, hogy a férfiakhoz vonzódik?
Már elnézést, de szerinted hány vallásos szülő olvasgatja itt a szexualitás témakört?
Szerintem rossz helyen teszed fel a kérdést....
ezek a szülök nem vallásosak. aki vallásos az nem zavarje el a gyerekét, mert meleg.
az én párom szülei vallásosak, és elfogadták a fiukat.
22:16
Meddig fog még az a rohadt biblia családokat szétszakítani?
Hány vallásos olvassa a szexualitás kérdéseket? Ahány lelkész molesztálja beosztottjait.
Sok.
Na ja, a Biblia... meg a szentasszonyok akik hetente mennek a templomba és csak azon agyalnak hogy mit fog szólni a szomszédotok vagy a templomi kórus ha megtudja hogy meleg vagy...
Emiatt ne törj össze, van párod aki kitart melletted (?) és támogat. Legyél erős! Amúgy meg én ezért is titkolom itthon.
Köszönöm a válaszaitokat..
Utolsó: igen, van párom és maximálisan kiáll mellettem. Pár hónapon belül fogunk összeköltözni és akkor sok minden könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!