Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vallásos szülők, ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos szülők, ti hogy reagálnátok, ha a fiatok elmondaná nektek, hogy meleg?

Figyelt kérdés

A szüleim egész életemben szerettek és büszkék voltak rám egészen addig, míg elő nem bújtam nekik. Elmondtam, hogy meleg vagyok és hónapok óta boldog párkapcsolatban élek a barátommal. A reakciójuk először az volt, hogy megpróbáltak meggyőzni arról, hogy nem vagyok az, majd szomorú beletörődéssel közölték, hogy ha tényleg igaz, amit mondok, akkor ők megszakítják velem a kapcsolatot. Összetörtem... ;( A párom és a barátaim segítenek át ezen az időszakon.

Ti mit tennétek ha a legkisebb gyereketek és egyben egyetlen fiatok elétek állna azzal, hogy a férfiakhoz vonzódik?

2013. febr. 21. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de szerinted hány vallásos szülő olvasgatja itt a szexualitás témakört?

Szerintem rossz helyen teszed fel a kérdést....

2013. febr. 22. 00:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ezek a szülök nem vallásosak. aki vallásos az nem zavarje el a gyerekét, mert meleg.

az én párom szülei vallásosak, és elfogadták a fiukat.

2013. febr. 22. 09:51
 13/19 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem sem, ezért is írtam valláskárosultat vallásos helyett.
2013. febr. 22. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

22:16

Meddig fog még az a rohadt biblia családokat szétszakítani?

2013. febr. 22. 10:28
 15/19 poiu ***** válasza:
100%

Hány vallásos olvassa a szexualitás kérdéseket? Ahány lelkész molesztálja beosztottjait.

[link]

Sok.

2013. febr. 22. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Na ja, a Biblia... meg a szentasszonyok akik hetente mennek a templomba és csak azon agyalnak hogy mit fog szólni a szomszédotok vagy a templomi kórus ha megtudja hogy meleg vagy...

Emiatt ne törj össze, van párod aki kitart melletted (?) és támogat. Legyél erős! Amúgy meg én ezért is titkolom itthon.

2013. febr. 23. 03:54
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat..

Utolsó: igen, van párom és maximálisan kiáll mellettem. Pár hónapon belül fogunk összeköltözni és akkor sok minden könnyebb lesz.

2013. febr. 23. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
92%
Butaság ! a bibliát emberek írták !:D vallás aki hisz az hisz aki nem az nem nem kel itt válásról beszélni a szüleid simán nem értik meg hogy neked ez milyen magukra gondolnak majd megbánják ha a fiuk nem fogja őket szeretni
2013. febr. 24. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos, amennyiben a szüleid valóban így reagáltak, nem hinném hogy megérdemelnék a szomorúságod. Persze, biztosan irtó rossz, hiszen akikről azt hitted hogy a világon mindennél jobban szeretnek, eltaszítottak maguktól egy ilyen kis apróság miatt. Mert ez tényleg csak egy kis formai apróság... mitől lesz kevesebb egy ember, csak azért mert meleg? Nem lesz gyereke? Hát istenem... hány meddő hetero pár is él a világon kiegyensúlyozott kapcsolatban? Őket is kitagadják? Ez nem olyan dolog amit meglehet változtatni, "csak akarni kell." Most nem azért, de ez a középkori felfogás századunkban már tényleg kétségbeejtő...
2013. márc. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!