Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha fiatok...

Hogy reagálnátok ha fiatok azzal álna elétek hogy meleg?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 13:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
98%
Attól még, mindig is volt, és lesz is. A társadalomnak kéne magával kezdeni valamit, nem pedig kirekeszteni aki más. Ők is fizetnek adót, hasznos részei a társadalomnak, ugyanúgy emberek. Valakinek a fia, lánya. Nem kevesebb tőled :)
2021. okt. 10. 18:35
 22/27 anonim ***** válasza:
12%
Nem repesnék az örömtől, de hát mit tudnék tenni.. reménykednék, hogy csak a szokásos tinikori hülyeség.
2021. okt. 10. 19:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Azokat törölték amiknek a színvonala olyan volt, ha valaki úgy írja le, hogy nem örülnék neki mert nem szeretem a melegeket, na ezt biztos nem törölnék, de azt inkább nem írom le, hogy milyen megfogalmazások voltak. Ennyi a differencia, hogy mit miért törölnek, nem a véleménnyel van gond hanem azzal, hogy miként van kinyilvánítva.
2021. okt. 10. 20:11
 24/27 anonim ***** válasza:
31%

Üdv.

Nos biztosan nem tagadnám ki.De nem örülnék ha a priden keltetné magát legyen leszbi lány vagy, homo fiam.

Élje az életét azzal akivel boldog lehet.

Bántani hiába bántod érte változni úgy sem fog.

Régi haveri körömbe volt hasonló eset 2 fiatal 22 /24éves lány...

Senkit soha nem bántottak,máig is együtt vannak örölbe fogadott babájuk van.

Biztosan nehéz lesz a kis gyereknek el mondani hogy nem tudni ki az apja valamint hogy 2 nő ....

Sosem fírtattam elöttük,kicsit furcsállom az ilyet de ez van.

Gyerekem bejelentené,meg próbálnék meg értő lenni vele,de azért ha lehet mindennap ne idegennel dugassa seggbe magát ha van rá mód.

Tehát komoly kapcsolatra igyekezzen és ne egy könnyű vérű legyen

2021. okt. 10. 20:48
 25/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem örülnék, de elfogadnám.
2021. okt. 11. 12:17
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

Tökéletesen egyetértek veled. Ha az LGBT közösség lecsillapodna a frászba és nem erőszakoskodna vagy titulálna mindenkit homofób emberi hulladéknak, csak mert nem tapsikolnak az örömtől egy azonosnemű csókolózós kép láttán, VAGY elfogadnák a nemleges választ miszerint: "Bocs, de én pártatlan vagyok, egyik oldalhoz sem pártolok", akkor nagyobb esélyük lenne az elfogadásra. De neeem... csak erőszakoskodnak és rinyálnak hogy "brühühü utálnak minket". Ja és ez az örökös cenzúra (töröltetik a "homofób" véleményeket) NEM az a gond hogy másságuk van, hanem az hogy ráerőszakolják a másikra. Azért nyissuk már ki a szemünket egy kicsit...

2022. jan. 19. 14:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ráerőszakolják? Azt rá is kell erőszakolni az emberekre, hogy ne mocskolják őket!

Én se tapsikolok a homoerotikus jelenetek láttán, de megszakad a szívem, mikor bántják őket. Olyan rohadt keménynek érzik magukat ezek a hőbörgők. Aztán egypofonos k*rva mind.

2022. máj. 11. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!