Van egy fiú akivel együtt vagyok fél éve. Nagyon szeretjük egymást , de nem tudom, hogy mondjam el anyukámnak, hogy meleg vagyok és a fiúk jönnek be. Nagyon sokat gondolkozom ezen minden este, de nem tudok semmi ötletet és ez iszonyatosan nagy lelki teher a számomra.
19-es! Neked se való gyerek. Minek néz animeot? Nem kicsiknek való!
2022. jan. 19. 15:52
32/54 anonim válasza:
A szex nem magánügy véletlenül?
2022. jan. 19. 15:54
33/54 anonim válasza:
Azért ha 30 éves korodig nem viszel haza nőt akkor csak leesik neki
2022. jan. 19. 15:55
34/54 anonim válasza:
Egyszer, amikor csak ketten beszélgettek, vedd a bátorságot és mondd el. Meg fogja érteni, hiszen úgyis sejtheti már. Ne kertelj, a lehető legegyszerűbben mondd el.
2022. jan. 19. 15:58
35/54 anonim válasza:
Ha nem az unoka miatt csinált téged, és szerinted elfogadná, nem hinném, hogy gond lesz. Ha tudod, hogy nem bolondul hárpiává és ragad keresztet a hír hallattán, csak mondd el. Persze nem tévézés közben, mintha az időjárásról beszélnél, de nem is kell világvégi aggodalommal asztalhoz ülni, mintha azt akarnád bejelenteni, hogy megöltél valakit és elástad valaki kertjében.
2022. jan. 19. 16:06
36/54 anonim válasza:
"Ha a fiam bejelentene,hogy a kukit szereti akkor az biztos,hogy akkora tockost kapna,hogy a fal adja a masikat. Nekem itt ne jatszon seggbekukit."
Ismét nagyot szippanthattunk vidéki versenyzőnk humorszelencéjéből. Nagyot mondtál - öblíthetsz.
Hogy egy olyan tulajdonság felett ítélkezik, amit az érintett nem kért magának, a nemi irányultság nem tudatos döntés, nagy IQ és EQ kombóra vall :/
2022. jan. 19. 17:07
37/54 anonim válasza:
Eléállsz és elmondod, jobb mintha véletlen jönne rá mgé ha sejti is.
2022. jan. 19. 18:01
38/54 anonim válasza:
39!
smét nagyot szippanthattunk vidéki versenyzőnk humorszelencéjéből. Nagyot mondtál - öblíthetsz.
Hogy egy olyan tulajdonság felett ítélkezik, amit az érintett nem kért magának, a nemi irányultság nem tudatos döntés, nagy IQ és EQ kombóra vall :/
2022. jan. 19. 18:53
39/54 anonim válasza:
Bevallás előtt készíts magadnak hátteret, hogy ha dührohamot kap, és kirúg, legalább pár hetet legyen hol héderezned. Ilyen érzékeny esetekben készülj a legrosszabb eshetőségre, mert HA mégis az jön be, minden reménykedés ellenére, akkor nagyon nagy bajba kerülsz. Azután az ilyen lehet, hogy idő múlva visszaenged, de csak ha leállsz a b.zisággal. Akkor mi lesz? Akkor se mehetsz haza...
2022. jan. 19. 19:20
40/54 anonim válasza:
Egyetértek, csak ne legyél már olyan előítéletes, ha egy ilyen bunkót látsz, akkor már elkönyveled magadban vidékinek, én is vidéki vagyok, és tök elfogadóak az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!