Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukának,...

Hogyan mondjam el anyukának, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel együtt vagyok fél éve. Nagyon szeretjük egymást , de nem tudom, hogy mondjam el anyukámnak, hogy meleg vagyok és a fiúk jönnek be. Nagyon sokat gondolkozom ezen minden este, de nem tudok semmi ötletet és ez iszonyatosan nagy lelki teher a számomra.
2022. jan. 19. 11:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
22%
37. Azért vidékinek lenni jóval kevésbé kínos, mint bzinak.
2022. jan. 19. 20:37
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most vidéki buz..inak lenni a legcikibb??
2022. jan. 19. 20:41
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
#43 főleg ha sváb is vagy mellé, csak hogy tetézzük.
2022. jan. 19. 20:46
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
19x és 29# Kicsit olvassatok utána a gyerekek érésének. Amit egy négy(!) éves tesz, az nem tekinthető a szexuális orientáció korai megnyilvánulásának, pláne korai pubertásnak. Még éppen csak kialakult az éntudat, ilyenkor minden gyereknek központi kérdés a "fiúknak kukija van, a lányoknak puncija", és nem a nemi érdeklődés vagy érés jele, ha az foglalja le, ami eltérő a saját testétől. Ez pusztán kíváncsiság, hogy megértse a világot.
2022. jan. 20. 11:23
 45/54 anonim ***** válasza:
97%
31# Kicsit jobban utána kellene nézned a dolgoknak: az anime azaz japán rajzfilm legalább olyan sokféle, mint az élőszereplős filmek. Abból is van gyerekeknek készülő, méghozzá rengeteg! Egészen kicsiknek való is, ami pl. azt tanítja, hogy mit kell csinálni a kakival, vagyis hogyan legyenek szobatiszták. Vagyis nincs olyan, hogy egy gyerek túl kicsi az animéhez (általában véve), csak az nem mindegy, hogy a korosztályának megfelelőt nézi-e.
2022. jan. 20. 11:25
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Na! elmondtad?
2022. jan. 20. 11:28
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

#44 de az ő fia 8 éves, egyébként bizarr, de nekem már óvodás koromban kialakult a szexuális vonzódásom.

Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori.

2022. jan. 20. 11:34
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Volt itt pár éve egy kérdező, ugyanezt kérdezte, biztatta mindenki, vallja be, szeretik a szülei, bevallotta, és az apja még az este egy táskával kidobta otthonról, azzal, hogy nem a fia többé. Itt sírt, hogy most derült ki, nem is szeretik. Anyja se védte meg.
2022. jan. 20. 19:32
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

48-as: és akkor inkább élsz valahol, ahol nem téged szeretnek, csak egy változatodat?

Igen, tudom ez nem olyan egyszerű, mert ha otthon élsz, azért egyik napról a másikra utcára kerülni ki tudja az ember lába alól húzni a talajt.

De ha már öngondoskodó emberként tenne így az apám, nem biztos hogy látna addig, míg kulturember módjára nem tud megnyilvánulni.

16os Voltam

2022. jan. 20. 20:33
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
49-es, mindenben igazad van, csak arra nem gondoltál, hová is menjen a srác, ha kidobják, háttér és kereset nélkül. Erre is gondoljon. Akkor coming-outoljon, ha tud hová menni és miből élni kidobás esetén!
2022. jan. 20. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!