Jogosan akadtam ki a férjemre vagy én reagálom túl?
Van egy 9 ès egy 12 éves fiunk. A minap a férjem itthon volt ès elvitte a gyerekeket moziba, hogy megnézzék azt a rajzfilmet, amit már régóta meg akartak nézni.
El is mentek, tudtam hogy melyik vetítésre mennek be ès tudtam kb mikor lesz vége. Amikor láttam, hogy kb már vége lehet felhívtam a férjemet, nem vette fel. Negyed óra múlva megint hívom nem veszi fel, utána felhívtam a nagyobbik fiamat. Ő egyből felvette, kérdeztem, hogy apátok miért nem veszi fel, ilyet szólt, hogy apa még nézi a filmet.
Kiderült, hogy a gyerekeket beültette az ő általuk választott filmre, ő meg beült egy olyanra, ami neki tetszik.
Amikor haza jöttek egyből kérdőre vontam, hogy mi volt ez. És megmagyarázta nekem, hogy minek adjon ki, olyanért pénzt ami őt nem érdekli. Mondom neki, hogy tényleg sajnálsz arra pár ezer forintot, hogy együtt legyèl a gyerekekkel, ő azzal védekezett, hogy utána elvitte őket kajázni.
Mondtam neki, hogy én már számtalanszor beültem velük olyan mesére, ami nyilván alapjáraton nem érdekelt, de gyerekeim miatt megtudtam nézni.
Ami legszomorúbb, hogy anyám meg a férjem szülei a férjemet védik, hogy igaza van, minek olyanra pénzt kiadni, ami nem is érdekli őt.
Milyen kapcsolatban éltek ti, ahol a feleség nem hivhatja fel a férjét, hogy mi újság, milyen volt a film?
Jézusom.. Ez nem ellenőrzés, érdeklődés.
Nem mindenki imad a családja nélkülenni, hogy le se szrja mikor jönnek haza stb..
Nem a gyerekek korán van a hangsúly.. Miért ezen akad fenn mindenki.
Az a gáz, hogy apa önző volt és ennyi "áldozatot" sem volt képes hozni, annak érdekében, hogy együtt legyen velük.
Mert az anyáknak annyira szorakoztató minden..
Az a véleményem, hogy az apára még ennyit se lehetett bízni.
#62 milyen kapcsolatban élsz te hogy rögtön azonnal meg kell kérdezni milyen volt a film?
Miért nem elég amikor hazaernek?
Pláne ha ez egy apás program volt, ha maradt volna velük mesét nézni és onnan mennek kajálni akkor anyuka a kajalas alatt zaklatja őket azzal hogy milyen volt. Tök indokolatlan a dolog.
Az ilyen folytogato emberektől mentsen meg az ég.
Nem véletlenül nem válaszol a kérdező.
Most nem azért, de az összes gyerekeltűnős történet úgy kezdődik, hogy a gyerek önállósul valamennyire, aztán egyszercsak nincs meg. Nem azt mondom, hogy minden gyereket elrabolnak, mert nyilván nem, de ha csak 1-nek is nyoma vész, az már hatalmas tragédia.
Hogy a gyerekek kint vártak 20 percet, mire az apjuk előkerült, annyi idő alatt bőven történhetett volna velük akármi rossz; elunják a várakozást, elcsatangolnak, aztán lehetett volna őket keresgélni.
Azt is meg lehet érteni, hogy miért költsön olyanra, ami őt nem érdekli, de arra meg az a megoldás, hogy akkor olyan programot kell szervezni, amin mindenki jól érezné magát. Ha a kölykök mesét akarnak nézni a moziban, akkor le kell passzolni valamelyik szülőnek, amelyik viszi a sajátjait (de nem úgy, mint a férjed, hanem tényleg beül velük), és akkor nekik is megvan az élmény.
A másik dolog; a gyerekeknek nem mindig sikerül disztingválniuk, azért kell a szülő, hogy fegyelmezze őket.
Férjednek igaza van.
Én is a falra másztam már, mikor egyetlen értelmes filmet sem lehetett megnézni, mert a "családi mozizás" abból állt h kinéztünk az 5 éves öcsémnek valamit és ennyi.
Egyébként meg ez a non-stop hívogatás elég gáz a részedről.
Hogy a gyerekek kint vártak 20 percet, mire az apjuk előkerült, annyi idő alatt bőven történhetett volna velük akármi rossz - LOL :D
12! éves gyerekről van szó, nem 2-ről, ember.
Én 12 évesen már egyedül jártam szakkörre Bp-re, unokatesóm meg a város másik végébe gimiba, és elmászkáltunk vásárolni pl suli után együtt - szóltunk otthon nyilván -, de nem burokban éltünk.
Aki el akar rabolni valakit, az megteszi azt egy 16-20... évessel is.
Nem az a lényeg hogy 12. Ott volt egy 9 éves is és egy 12 éves nem elég felelősség tudó. Plusz a mai 12 évesek totál más generáció mint mi. Teljesen életképtelenek.
De ezektől függetlenül apuka minek ígér be egy programot ha aztán mint egy durcás kisgyerek atmegy egy másik filmre, csak mert nincs ehhez kedve? Akkor miért nem választottak vmi mást? Számára a gyerekek csak nyűg, de ennyi erővel ne vigyük állatkertbe, cirkuszba stb. Ne társaságunk, mert már felnőttem és nincs hozzá kedvem...
Tanulság ne kérd meg férjed ilyenre menjél legközelebb te moziba fiúkkal.
Férjed meg csináljon azt amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!