Szülők haragszanak rám, és a férjemre. Röviden:
Tavalyi disznótor alkalmával a disznó majdnem eltörte a
férjem kezét. A többi lent?
Figyelt kérdés
Röviden: Tavalyi disznótor alkalmával a disznó majdnem eltörte a férjem kezét. Akkor azt mondtam ez volt az utosó alkalom, mert nem hívnak segítséget, és egyedül akarják hogy a férjem megoldja a nehéz részét. Idén nyáron felajánlottuk nekeik hogy az lenne a karácsonyi ajándék hogy hívtunk volna böllért fél napra amíg a munka nagyobb része meg lenne, mert a férjem nem lesz ott reggel a lefogásnál. Ezt így elmondtuk nekik, és nyár óta nagy sértődés van mert hogy milyen hitvány a férjem, hogy egyedül gyakorlat nélkül nem küdz meg a 300kg-os állattal? Mi fizettük volna a böllért arra a fél napra, mint karácsonyi ajándék lett volna, de fölényeskedve visszautasították az ajándékot? Elegem van az egész helyzetből, mert egész évben foglalkozunk velük, járunk hozzájuk,70 évesek. Nem ézem magam hibásnak, mert egyenesen megmodtam hogy reggel nem lesz ott a férjem, nem beszéltem mellé, és felajánolottunk másik lehetőséget, (böllért) amíg odaérünk. Köszönöm ha elolvasod.
A kérdés az lett volna hogy ilyen helyzetben más mit csinálna?
2018. dec. 8. 10:24
3/20 anonim válasza:
Nézd, mi itt írhatjuk h nyilván nektek van igazatok. Ettől a szüleid még nem fogják kibővíteni enyhén szegényes kultúrkörüket malacölés témában. Ne menjetek aznap mikor vágják a kucit. Jobb mintha ott vagytok segíteni a feldolgozásnál és kapjátok az ívet... Folyik a vér, felszabadulnak az indulatok. Legyen más marha fontos programotok arra a napra.
2018. dec. 8. 10:24
4/20 anonim válasza:
Ezek a szülők az 1800-as években élnek?
Szerintem vigyél nekik egy naptárat, hogy képben legyenek.
2018. dec. 8. 10:28
5/20 anonim válasza:
Én mindig az mondom mindenkinek: ha valaki megsértődött, az az ő baja. Ezzel nem titeket büntetnek, akárhogy is akar, ez bizony az ő bajuk. Haragudjanak, fújjanak, és legyenek egyedül disznóöléskor akkor, ha nekik ez így jobb.
Ne menjetek bele a játékba, ne vegyétek magatokra és ne érezzétek magatokat hibásnak, mert nem a ti ügyetek. Viselkedjetek is ennek megfelelően!
Ha egy ostoba ember megsértődik valami baromságon, akkor nehogy már ti nektek legyen baj és ti érezzétek magatokat rosszul.
2018. dec. 8. 10:30
6/20 anonymousreview60 válasza:
Én is pont a leírtak szerint jártam volna el.
Érdemes lenne megkérdezni, hogy miért baj, ha a férjed nincs ott. Ha a válasz az, hogy segítsen, akkor úgy folytatod, hogy nem szeretnétek azt ti ketten, ezért van a böllér. Ha a folytatás az, hogy de egy férfi ..., akkor azt mondod, hogy nem ettől lesz férfi a 21. században. Ha nem tekintik őt férfinak, akkor jelezni kell, hogy ezzel téged is megsértenek.
2018. dec. 8. 11:16
7/20 anonim válasza:
Egy ember úgy sem bír egy hatalmas disznóval.
Hívjatok nyugodtan egy hentest az majd , mivel ez a szakmája , elfog egyedül is boldogulni vele.
Én meg se kérdeztem volna a szülőket csak amikor ott az idő , a hentessel mentem volna.
Biztos hogy nem küldték volna el már akkor.
Régen megcsinálták ezt kalákában , de legalább 5 férfi volt aki lefogta a disznót.
Most a hentes egyedül fejbe lövi és nem kell birkozni vele.
2018. dec. 8. 11:30
8/20 anonim válasza:
Elég fura ajándék. Igazából szarjátok le.
2018. dec. 8. 11:49
9/20 anonim válasza:
Ezt, ha nem tetszik így jàrtak. Vagy csinàljàk maguk. Biztos kéne, hogy férjem eltörje a kezét és ne tudjon dolgozni a hülyeség miatt. Ha ők nem keresik a megoldàst, igy jàrtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!