Ha disznóvágás előtt azt csináljuk a disznóval, amit a macska az áldozatával, akkor a sertésnek is finomabb és édesebb lesz a húsa az adrenalin/vércukor emelkedése miatt?
"Vagy eleve maximális stressznek van kitéve a vágási tortúra alatt?"
Miért, szerinted nem? Csak éld bele magad a helyükbe. A vágóhídon ráadásul sokszor még rosszabb a helyzet, mert előtte a teherautóról fel és leterelés, az ismeretlen környezet, a vérszag stb is hatalmas stressz nekik, mert addig a pár hónapig amíg éltek nem ismertek semmit, csak ugyanazt a négy falat.
Ó de tudtam,hogy egy elméleti,már-már komolytalan kérdésre lesz egy-két habzószájú barib*szó aki egyből rohamot kap.
Megnyugtatnálak,hogy életemben nem bántottam még állatot,nem is szeretnék(habár disznóvágáson már voltam),csak kíváncsi voltam,hogy a mai trendi kor szellemének megfelelően mikor jelennek meg a radikális állatvédők fröcsögni.
Egyébként biológiailag(de csak elméletben!!!)tényleg érdekelne a válasz.
Addig is megyek jojózni az egerekkel... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!