Lakatos Kázmér kérdése:
Hogyan zajlik egy disznóvágás?
Figyelt kérdés
Előkészületek, utómunkálatok, stb.2010. nov. 9. 22:35
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha semmilyen tapasztalatod nincs ilyen téren, akkor egyedül sztem semmiképp se vágj bele a dologba....persze most leírhatnám kb., de sztem nincs értelme úgy nekiállni, ha legalább egy olyan személy nincsen jelen, aki vágott már disznót, ill. érti a dolgot...:/
2/7 anonim válasza:
nem írta hogy disznót akar vágni az erkélyen, csak kíváncsi rá.
3/7 anonim válasza:
drága széptezsvírem, há nemtudodod hogyán zájlik a disznauvágás???
4/7 anonim válasza:
Elkerítik, meglövik, kivéreztetik, pörkölik, lekaparják róla a dzsuvát, fogják páran felrakják az előkészített asztalra, amin elkezdik ügyesen szétszedni, szétkapják, és a megfelelő testrészekkel megfelelő módon járnak el. közben hatalmas edényben vizet forralnak, abba mennek bizonyos alkatrészek, agy, szemek, szív, stb. közben ki kell mosni a gyomrot meg a beleket, majd jól besózni hurka töltéshez. ja, kb 10-15 kiló só kell egy ilyen szeánszhoz.
Stb.
Egész napos meló, szal hajnalban kell nekiállni, s akkor jó délutánra lehet végezni este meg hurkát vacsizni. jó móka. XDDD
Dióhéjban: előkészület = pálinka, utómunka = alvás :D
5/7 anonim válasza:
most hétvégén lesz nálunk, már várom. mindenkinek kés van a kezébe és mindenki véres :D :D
6/7 anonim válasza:
Miván Lákátoskám??Hun loptad azt a disznót??Gyüjjek segiteni?De pályinka legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!