Hogyan zajlik az állatorvosi vizsgálat?
Pesten élek, tengerimalacommal anno nem volt gond, de nem hinném, hogy 5ezer ft lenne... kecskepapagájom az egzotikus kisállat részlegen 3000ft-ért vizsgálták ki (alapdíj)...a tengerimalac nem hiszem,h az egzotikus kategóriába tartozik... szerintem 3000ft-on alul lesz.
Ha semmi baja, akkor sztem mindegy kihez viszed,, bár lehet utánaolvashatnál vmelyik tengerimalacos fórumon, hogy hozzáértők mit ajánlanak.
[link] pl ezen az oldalon a díjtáblázatban megnézheted, hogy 3000ft az alapvizsgálat...de sztem mindenhol más.
Kedves kérdező! Az ország melyik részében laksz?
Amúgy meg nem feltétlenül jó minden állatorvos. A többség csak kutya-macskához ért, abból van a legtöbb. Egy rágcsálónak picit mások a méretei és az igényei is. máshogy kell kezelni, más szerekkel, más dózisokkal. Ami egy kutyának/macskának jó, egy rágcsálót megölhet... A helyedben megkérdezném az állatorvost, hogy ért-e a t.malachoz, és csak utána vinném hozzá.
A szállítást pedig meg tudod oldani egy kartondobozban vagy egy kilyuggatott műanyag dobozban, esetleg kisállat-szállítóval. Utóbbi praktikus, mert nem drága, egyszer kell csak megvenni és van füle is, így könnyen hurcolható.
A mi állatorvosunknál az exotikus állat vizsgálati díja 1500 pénz (Bp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!