A városiak tudják, hogy hogyan néz ki egy élő házisertés? Tudják, hogy mi az a disznótor? A tik tartásáról van fogalmuk?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 22:48
1/38 anonim válasza:
Én eredetileg nem városi vagyok de már 11 éve élek egy kisvárosba. És igen tudom és teljesen tisztába vagyok vele:)
2/38 anonim válasza:
Hogyhogy élő? A disznó nem a hentes üzletben keletkezik?
Persze hogy tudjuk milyen. Jó, a disznótort nem biztos hogy mindenki tudja, de disznót mindenki látott már.
3/38 anonim válasza:
Én is városi vagyok, de volt tanyánk a várostól nem messze. Rengeteg disznóvágáson voltam már, nagymamámnak segítettem a tyúkokat forrázni és kopasztani, libákat vigyáztam kisebb koromban, stb. Amúgy miért ne tudná bárki is, hogy hogy néz ki egy sertés? :D
4/38 anonim válasza:
házisertés? Az amelyik múúúzik meg a tejet adja nem?
5/38 anonim válasza:
Nagyanyám faluban lakik és meg szoktuk látogatni, úgyhogy igen ismerem ezeket. Amúgy felesleges ezért hibáztatni bárkit is, nem mi döntjük el milyen környezetbe születünk. Ha nem tudja ezeket akkor szimplán tájékozatlan.
6/38 anonim válasza:
Igen. Sajnos városban születtem de voltam már diszóvágáson falusi rokonoknál és tikot is tudom hogy kell tartani, libatömést is láttam már. DE!! Ez a városiakra egyetalán nem jellemző, sőt, ők vadembernek néznek bárkit, aki nem sírja el magát egy disznóvágáson. Próbálj egy disznóvágós youtube-. videó linket a gyik. en elhelyezni.
7/38 anonim válasza:
Én még sose láttam élőben disznót, sosem voltam disznótoron sem és nem tudom, mi az a tik.
Azt kezdesz ezzel az információval, amit csak akarsz.
/egy városi lány/
9/38 anonim válasza:
Nagyon provokatív ez a kérdés...
A vidékiek tudják, hogy a liftet nem húzzák, be tudnak kapcsolni egy számítógépet, ugye nem hiszik azt a Dunáról (arról a hosszú kék csíkról a térképen), hogy az is egy metróvonal?
10/38 A kérdező kommentje:
Tudják, be tudják kapcsolni, nem hiszik. Te tudod-e, hogy mit jelent a vidék szó?
2017. nov. 25. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!