Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le finoman a...

Hogy koptassam le finoman a férjemről a rokon csajszit?

Figyelt kérdés
Egyik unokatestvérem 14 éves lánya Japán és anime fan. A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki. 9-10 éves koráig Japánban nevelkedett, apósom mindig is japánul kommunikált vele, így kiválóan beszéli, írja, olvassa a nyelvet. Jól esik neki, ha szeretik a másik hazája kultúráját, de már kezd belefáradni a fanokba, főleg ez a kiscsaj kezd sok lenni. Állandóan írogat a férjemnek valamit, nem érti meg, hogy nincs ideje japánul tanítani őt, egyre pofátlanabb, egyre többet akar. Sőt, olyan, mintha belezúgott volna a leány az én harmincas páromba. Nem akarjuk megbántani őt, de szeretnénk ha megértené, hogy ez a japán házas, gyerekei vannak és nincs ideje munka után tinilányokkal foglalkozni állandóan. Sem írásban, sem szóban. Gondolkodtam rajta, hogy beszélek a szüleivel.
2020. ápr. 24. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Szép kis kamu sztori,nem jött be.
2020. ápr. 24. 19:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyáltalán nem a te feladatod hanem a férjedé. Kérd meg, hogy finoman adja tudtára hogy nagyon örül, hogy ennyire rajong a kultúráért de neki elsősorban a családjával kell időt tölteni nem pedig üzengetéssel.

Egyébként valószínűleg belezúgott kislányos szerelemmel abban pedig nincs sok logika.

2020. ápr. 24. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
10%
jaj, ne legyél már ilyen idióta féltékeny. A férjed nem bolond, tudja mennyi ideje van a japán tanításra. A kislány meg talán felvételt nyer egy olyan középiskolába, vagy nyelviskolába, ahol van japán nyelv.
2020. ápr. 24. 19:35
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod lekoptatni, nyissa ki a férjed a száját, és mondja meg, hogy nem ér rá.
2020. ápr. 24. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, mitől lenne ez "kamu sztori"?

Kérdező: Legjobb az egyenes beszéd, előbb mindenképp a kislánynak magyarázd el, hogy a férjednek nincs rá ideje, mivel családos ember. Ha annak nincs hatása, akkor kellene szólni a szüleinek.

2020. ápr. 24. 19:46
 6/19 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is kamu
2020. ápr. 24. 19:56
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Először is nagyon sajnállak. Azt mindenki tudja, hogy egy 14 éves rokon csajnak csak kifogás lehet a japánul tanulás. Ezentúl mindig legyél a férjed sarkában, mert ki tudja, mikor fogja az ujjai közé csavarni ez a tini lány.

Aztán most komolyra fordítva a szót. Egyáltalán a párodnak van melletted élete, ha már egy 14 éves gyerekre féltékeny vagy? Sokat törődhet veled a párod, ha ilyen egyáltalán zavarni tud.

2020. ápr. 24. 20:24
 8/19 A kérdező kommentje:
Nemcsak engem kezd zavarni. Nem teljesen japán a férjem, de annyira igen, hogy megvan benne az a tulajdonság, hogy túl udvarias, nehezen mond ki egyértelműen dolgokat.
2020. ápr. 24. 20:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, ha néha kérdez, hanem hogy alig lehet levakarni.
2020. ápr. 24. 20:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Veszélyesnek tartom, hogy ennyire fanatikus lehet valaki bizonyos származású emberek esetében. Mi van, ha találkozik egy olyan japánnal, aki ki meri használni? Ezért is gondoltam a szüleit is bevonni.
2020. ápr. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!