Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le finoman a...

Hogy koptassam le finoman a férjemről a rokon csajszit?

Figyelt kérdés
Egyik unokatestvérem 14 éves lánya Japán és anime fan. A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki. 9-10 éves koráig Japánban nevelkedett, apósom mindig is japánul kommunikált vele, így kiválóan beszéli, írja, olvassa a nyelvet. Jól esik neki, ha szeretik a másik hazája kultúráját, de már kezd belefáradni a fanokba, főleg ez a kiscsaj kezd sok lenni. Állandóan írogat a férjemnek valamit, nem érti meg, hogy nincs ideje japánul tanítani őt, egyre pofátlanabb, egyre többet akar. Sőt, olyan, mintha belezúgott volna a leány az én harmincas páromba. Nem akarjuk megbántani őt, de szeretnénk ha megértené, hogy ez a japán házas, gyerekei vannak és nincs ideje munka után tinilányokkal foglalkozni állandóan. Sem írásban, sem szóban. Gondolkodtam rajta, hogy beszélek a szüleivel.
2020. ápr. 24. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%

Itt egyedül a te idióta kitalált történeted a veszélyes. Erőltetett és erőlteted, hogy te jót akarsz mindenkinek. Lószart akarsz te jót, minket átversz egy kitalált dologgal, ami ha igaz lenne, akkor is szar, egy birtoklással átitatott irigység lenne, a gyerek meg nem fog annyi japóval találkozni, hogy 'ajaj de veszélyes"

Na menj aludni, ma nem jött össze.

2020. ápr. 24. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki.

ÉS mi köze a kérdéshez, hogy néz ki? :D

2020. ápr. 24. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Jól le lettem pontozva, de akkor is az a véleményem, hogy itt te vagy az, aki féltékeny egy kislányra. Most megkérdezem a 14 éves lányomat, hogy ő a te lányod helyében mit gondolna. Azt mondta, nagyon menő ék tartaná az osztálytársai előtt ha egy majdnem japánnal tudna néha dicsekedni. Ez elgondolkodtató, mert egy ilyen korú lánynak nem biztos, hogy egyből a családod szétszakítása jár az eszébe. Lehet tényleg csak különlegesnek látja a párodat, és a barátainak mesélni akár róla.
2020. ápr. 24. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Most nézem, hogy mióta válaszoltam, többen is vannak, akik azt írták, hogy kamu a kérdés.

Minden kötözködés nélkül kérdezem, honnan tudjátok, hogy kamu? Mert semmi olyasmit nem találok benne, ami arra adna okot, hogy esetleg elgondolkodjam azon, hogy ennek kb. a fele sem igaz. Egyáltalán, mire és miért lenne az jó bárkinek, hogy kitalált történeteket irkáljon? Az a válasz nem ér,:) hogy mert ez a GYK.

2020. ápr. 25. 01:55
 15/19 anonim ***** válasza:
29%

14 a giccses leírásból derül ki - kb 16 éves unatkozó idióta az "író", magát írónak képzelő - nem többgyerekes családanya

"A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki."

2ez a japán házas, gyerekei vannak"

- ez az egész röhejes

A tanácsom pedig: kérdező olvass sokat, klasszikusokat, nagy lélekismerőket, Tolsztojt, Dosztojevszkijt - az előnyödre válik, itt ez nem, bár kaptál érte 3 pontot.

2020. ápr. 25. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös!

Köszönöm szépen a válaszod. Elolvastam többször is a kiírt kérdést, és mivel nem életidegen,el tudok képzelni egy ilyen helyzetet.

Akkor ezek szerint még tanulnom kell értelmezni az oldalon feltett kérdéseket.

Bevallom, csak végigszaladtam a kérdésen, és igyekeztem a saját értékrendem szerinti választ megadni.

Azt ugye jól látom, hogy nem nekem tanácsoltad, hogy sokat olvassak? Mert az oldalon "kérdezőnek" az kérdés kiíróját szokták nevezni az eddig olvasottak alapján.

2020. ápr. 25. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
6%
17 igen, a kérdezőnek írtam - de másnak is ajánlom, hogy olvasson jó, igazi irodalmat
2020. ápr. 25. 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

:)) Mást nem is nagyon tudok csinálni.

A szüleim korán rászoktattak a könyvek szeretetére.

2020. ápr. 25. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:
89%

"Nem értem, mitől lenne ez "kamu sztori"?"

...mert van benne egy japán, akit nem vonzanak az animefan tinilányok? (bocs, poén volt)

2020. ápr. 26. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!