Hogy koptassam le finoman a férjemről a rokon csajszit?
Itt egyedül a te idióta kitalált történeted a veszélyes. Erőltetett és erőlteted, hogy te jót akarsz mindenkinek. Lószart akarsz te jót, minket átversz egy kitalált dologgal, ami ha igaz lenne, akkor is szar, egy birtoklással átitatott irigység lenne, a gyerek meg nem fog annyi japóval találkozni, hogy 'ajaj de veszélyes"
Na menj aludni, ma nem jött össze.
A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki.
ÉS mi köze a kérdéshez, hogy néz ki? :D
Most nézem, hogy mióta válaszoltam, többen is vannak, akik azt írták, hogy kamu a kérdés.
Minden kötözködés nélkül kérdezem, honnan tudjátok, hogy kamu? Mert semmi olyasmit nem találok benne, ami arra adna okot, hogy esetleg elgondolkodjam azon, hogy ennek kb. a fele sem igaz. Egyáltalán, mire és miért lenne az jó bárkinek, hogy kitalált történeteket irkáljon? Az a válasz nem ér,:) hogy mert ez a GYK.
14 a giccses leírásból derül ki - kb 16 éves unatkozó idióta az "író", magát írónak képzelő - nem többgyerekes családanya
"A férjem félig japán, de szinte teljesen japánnak néz ki."
2ez a japán házas, gyerekei vannak"
- ez az egész röhejes
A tanácsom pedig: kérdező olvass sokat, klasszikusokat, nagy lélekismerőket, Tolsztojt, Dosztojevszkijt - az előnyödre válik, itt ez nem, bár kaptál érte 3 pontot.
Kedves 15-ös!
Köszönöm szépen a válaszod. Elolvastam többször is a kiírt kérdést, és mivel nem életidegen,el tudok képzelni egy ilyen helyzetet.
Akkor ezek szerint még tanulnom kell értelmezni az oldalon feltett kérdéseket.
Bevallom, csak végigszaladtam a kérdésen, és igyekeztem a saját értékrendem szerinti választ megadni.
Azt ugye jól látom, hogy nem nekem tanácsoltad, hogy sokat olvassak? Mert az oldalon "kérdezőnek" az kérdés kiíróját szokták nevezni az eddig olvasottak alapján.
:)) Mást nem is nagyon tudok csinálni.
A szüleim korán rászoktattak a könyvek szeretetére.
"Nem értem, mitől lenne ez "kamu sztori"?"
...mert van benne egy japán, akit nem vonzanak az animefan tinilányok? (bocs, poén volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!