Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtam ki a férjemre...

Jogosan akadtam ki a férjemre vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Van egy 9 ès egy 12 éves fiunk. A minap a férjem itthon volt ès elvitte a gyerekeket moziba, hogy megnézzék azt a rajzfilmet, amit már régóta meg akartak nézni.

El is mentek, tudtam hogy melyik vetítésre mennek be ès tudtam kb mikor lesz vége. Amikor láttam, hogy kb már vége lehet felhívtam a férjemet, nem vette fel. Negyed óra múlva megint hívom nem veszi fel, utána felhívtam a nagyobbik fiamat. Ő egyből felvette, kérdeztem, hogy apátok miért nem veszi fel, ilyet szólt, hogy apa még nézi a filmet.

Kiderült, hogy a gyerekeket beültette az ő általuk választott filmre, ő meg beült egy olyanra, ami neki tetszik.

Amikor haza jöttek egyből kérdőre vontam, hogy mi volt ez. És megmagyarázta nekem, hogy minek adjon ki, olyanért pénzt ami őt nem érdekli. Mondom neki, hogy tényleg sajnálsz arra pár ezer forintot, hogy együtt legyèl a gyerekekkel, ő azzal védekezett, hogy utána elvitte őket kajázni.

Mondtam neki, hogy én már számtalanszor beültem velük olyan mesére, ami nyilván alapjáraton nem érdekelt, de gyerekeim miatt megtudtam nézni.

Ami legszomorúbb, hogy anyám meg a férjem szülei a férjemet védik, hogy igaza van, minek olyanra pénzt kiadni, ami nem is érdekli őt.

2022. jan. 14. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem túlreagálod. Pici gyerekkel még persze bemegy a szülő is, de 9-12 évesen már bőven elég nagyon hozzá, hogy ne kelljen ott ülni mellettük. A film alatt meg úgyse azzal törődik a gyerek, hogy ki van ott vele, hanem nézi a filmet.
2022. jan. 14. 12:44
 12/79 anonim ***** válasza:
68%

#7 "S ha pont abban a húsz percben történik a gyerekekkel valami, ameddig a felnőtt film tovább tart? Mondjuk elrabolják őket?" Na igen. Meg ha jönnek a rosszlányok/fiuk és megeröszakolják öket! Meg ha ledobják az atombombát.

Ha ugy véled, hogy ennyire veszélyes körülmények között élünk,akkor neked is valami nyugalmas zárt osztályon kellene lenni!!!

2022. jan. 14. 12:45
 13/79 anonim ***** válasza:
78%

12 évesen már a barátaimmal mentem moziba nem anyuval meg apuval.

Egyébként inkább a férjed lehetne kiakadva, amiért ellenőrizgeted. Ha már mondjuk 3 órája vége a mozinak és még mindig nincs róluk hír, akkor oké, felhívod, de hogy még abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán vége van-e már, és már hívod az elég beteges.

2022. jan. 14. 12:49
 14/79 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg, mi volt az oka, hogy felhívtad őket?

Ha a férjed rendben fölvette volna, mit mondtál volna neki, mit kérdeztél volna tőle?

2022. jan. 14. 12:51
 15/79 anonim ***** válasza:
72%
Ha minden miatt ekkora balhét csapsz, akkor hamarosan elvált anyuka lesz belőled 2 gyerekkel, és marha nehéz lesz bepasizni.
2022. jan. 14. 12:54
 16/79 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem manapság miért kell a gyerekeket nagy csecsemőnek kezelni. Mi ennyi idősen már egyedül mentünk az iskolába, sőt mikor a bátyám volt 12 éves, már a nővéremet, aki pelenkás volt, simán rábízták, ha úgy adódott. Normálisan kell nevelni és akkor megbízhatóak lesznek. Azért a pláza nem egy halálos hely, hogy egy 12 és 9 éves 20 percet ne tudjon apuci nélkül meglenni. 13 évesen mi már a barátokkal mentünk moziba pl.
2022. jan. 14. 13:03
 17/79 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem te reagálod túl. 13 évesen egy kisvárosból Pécsre az osztàlytársaim busszal jàrtak fel gimi előkészítőbe. Egyedül a 2 lány felnőtt nélkül. Nagybuszmegállóben felszállni, parasztelosztón leszállni, városban tájékozódni. Ehhez képest szerintem ez abszludt nem gáz, valahogy egyre megfojtóbbak a szülők, túlféltők stb. Szerintem én sem leszek különb, de így olvasva és visszagondolva az én időmre gàz ezen cirkuszolni. És legközelebb neked sem muszály végig küszkődnöd egy mesét csak azért mert te anya vagy.
2022. jan. 14. 13:11
 18/79 anonim ***** válasza:
41%

Az EGYÜTT töltött időről szólt volna a program és a KÖZÖS élményről. Amire jó visszaemlékezni, amiről jó beszélgetni.

Neked van igazad, kérdező.

2022. jan. 14. 13:19
 19/79 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezzel semmi gond nincs, sőt jó ötlet. A mozi amúgy sem közös időtöltés, az hogy bámulják együtt a filmet az nem közös program. A kajálás és beszépgetés annál inkább
2022. jan. 14. 13:27
 20/79 anonim ***** válasza:
73%
12 éves gyerek jó esetben önállóan tud buszozni/vonatozni, intézni kisebb.nagyobb ügyeit stb. Nincs abban semmi, hogy egy komplexumban, külön teremben néznek filmet, ha megbeszélték, hogyan oldják meg a befejezés után a találkozást. De nyilván aput kell utálni, szóval rohadjon meg.
2022. jan. 14. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!