Jogosan akadtam ki a férjemre vagy én reagálom túl?
Van egy 9 ès egy 12 éves fiunk. A minap a férjem itthon volt ès elvitte a gyerekeket moziba, hogy megnézzék azt a rajzfilmet, amit már régóta meg akartak nézni.
El is mentek, tudtam hogy melyik vetítésre mennek be ès tudtam kb mikor lesz vége. Amikor láttam, hogy kb már vége lehet felhívtam a férjemet, nem vette fel. Negyed óra múlva megint hívom nem veszi fel, utána felhívtam a nagyobbik fiamat. Ő egyből felvette, kérdeztem, hogy apátok miért nem veszi fel, ilyet szólt, hogy apa még nézi a filmet.
Kiderült, hogy a gyerekeket beültette az ő általuk választott filmre, ő meg beült egy olyanra, ami neki tetszik.
Amikor haza jöttek egyből kérdőre vontam, hogy mi volt ez. És megmagyarázta nekem, hogy minek adjon ki, olyanért pénzt ami őt nem érdekli. Mondom neki, hogy tényleg sajnálsz arra pár ezer forintot, hogy együtt legyèl a gyerekekkel, ő azzal védekezett, hogy utána elvitte őket kajázni.
Mondtam neki, hogy én már számtalanszor beültem velük olyan mesére, ami nyilván alapjáraton nem érdekelt, de gyerekeim miatt megtudtam nézni.
Ami legszomorúbb, hogy anyám meg a férjem szülei a férjemet védik, hogy igaza van, minek olyanra pénzt kiadni, ami nem is érdekli őt.
#7 "S ha pont abban a húsz percben történik a gyerekekkel valami, ameddig a felnőtt film tovább tart? Mondjuk elrabolják őket?" Na igen. Meg ha jönnek a rosszlányok/fiuk és megeröszakolják öket! Meg ha ledobják az atombombát.
Ha ugy véled, hogy ennyire veszélyes körülmények között élünk,akkor neked is valami nyugalmas zárt osztályon kellene lenni!!!
12 évesen már a barátaimmal mentem moziba nem anyuval meg apuval.
Egyébként inkább a férjed lehetne kiakadva, amiért ellenőrizgeted. Ha már mondjuk 3 órája vége a mozinak és még mindig nincs róluk hír, akkor oké, felhívod, de hogy még abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán vége van-e már, és már hívod az elég beteges.
Tényleg, mi volt az oka, hogy felhívtad őket?
Ha a férjed rendben fölvette volna, mit mondtál volna neki, mit kérdeztél volna tőle?
Az EGYÜTT töltött időről szólt volna a program és a KÖZÖS élményről. Amire jó visszaemlékezni, amiről jó beszélgetni.
Neked van igazad, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!