Jogosan akadtam ki a férjemre vagy én reagálom túl?
Van egy 9 ès egy 12 éves fiunk. A minap a férjem itthon volt ès elvitte a gyerekeket moziba, hogy megnézzék azt a rajzfilmet, amit már régóta meg akartak nézni.
El is mentek, tudtam hogy melyik vetítésre mennek be ès tudtam kb mikor lesz vége. Amikor láttam, hogy kb már vége lehet felhívtam a férjemet, nem vette fel. Negyed óra múlva megint hívom nem veszi fel, utána felhívtam a nagyobbik fiamat. Ő egyből felvette, kérdeztem, hogy apátok miért nem veszi fel, ilyet szólt, hogy apa még nézi a filmet.
Kiderült, hogy a gyerekeket beültette az ő általuk választott filmre, ő meg beült egy olyanra, ami neki tetszik.
Amikor haza jöttek egyből kérdőre vontam, hogy mi volt ez. És megmagyarázta nekem, hogy minek adjon ki, olyanért pénzt ami őt nem érdekli. Mondom neki, hogy tényleg sajnálsz arra pár ezer forintot, hogy együtt legyèl a gyerekekkel, ő azzal védekezett, hogy utána elvitte őket kajázni.
Mondtam neki, hogy én már számtalanszor beültem velük olyan mesére, ami nyilván alapjáraton nem érdekelt, de gyerekeim miatt megtudtam nézni.
Ami legszomorúbb, hogy anyám meg a férjem szülei a férjemet védik, hogy igaza van, minek olyanra pénzt kiadni, ami nem is érdekli őt.
28-ra:
Mondjuk ebben is van igazság.
De lehet, hogy akkor már indulás előtt meglett volna a balhé. Talán nem véletlenül nem mondta ezt a férj. :-)))
teljesen érthető, hogy téged zavar, hogy utólag tudtad meg, ő mást értett alatta. nem ördögtől való, amit csinált, de nem lett volna rossz előre tisztázni, ki mit ért mozizás alatt.
de legközelebb ha vonatozni viszi őket, kérdezd meg, hogy tényleg velük utazik-e, vagy csak felrakja őket egy retúrjeggyel, és sörözik egy jót a kocsmában, amíg megjárják :D
Engem az bosszant a sztoriban, hogy olyan mintha a férjednek rohadtul nem lenne kedve a gyerekekkel foglalkozni, áldozatot hozni értük. Mintha te kiadnád a feladatot, hogy menjen velük moziba, mert te nem érsz rá, ő meg erre "jól van de ha már muszáj akkor legalább én is kapjak belőle valamit, kinek van kedve a gyerekekkel filmet nézni, beülök egy másikra". Szerintem ez önző apára vall. Az meg pláne, hogy ezt a tervet csak titokban akarta végrehajtani. Nyilván tudta, hogy kiakadsz ezért nem mondta el előre.
"Mondom neki, hogy tényleg sajnálsz arra pár ezer forintot, hogy együtt legyèl a gyerekekkel, ő azzal védekezett, hogy utána elvitte őket kajázni." Nekem ebből is az jön le, hogy nem olyan sokat foglalkozik a gyerekekkel, ez a mozi+kajálás volt az egész program.
Én megértem a kérdezőt ez nekem sem tetszene .
Az sem program akkor ha utána elvite kajálni ha nem tudott velük egy gyerek filmet megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!