Mi az, amit ti máshogy csinálnátok, mint a szüleitek?
nem kényszeríteném a gyerekem olyan szakmába, amit utál.
nem tiltanám neki hogy saját zsebpénzt szerezzem.
nem alakítanék ki neki olyan közeget, amibe nem szeret hazajárni évekig
Nem vállalok gyereket, manapság magamat se tudom eltartani hiába van diplomám, nyelvvizsgám, nemhogy egy családot, gyerekeket... Nem akarom hogy a jovöbeno esetleges gyerekeim átéljék azt a nelkulözest amit nekem sajnos át kellett regen elnem.
Meg amugyis, az előző generáció felélte a bolygót és a jövő nemzedékek számara kilátástalan jövőt biztosít.
Puszi
26/f
-Nem szülnék szocpolra!
-Engedném a gyerekem a barátaival elmenni szórakozni!
-Nem tömném a fejét hülyeségekkel és a begyepesedett gondolkodásommal! Hagynám hogy egy kicsit maga tapasztalja meg a dolgokat!
-Elvinném külföldre hogy lássa a világot, ismerkedjen meg több kultúrával, más emberekkel, tudjon tanulni angolul és még véletlenül sem szajkóznám neki: "Mennnnyé' szavazni Orbánra, mert másképp jönnek a migráncsok!"
-Nem kényszeríteném rá a vallásra! Majd ha olyan korba ér akkor eldönti saját maga, hogy szeretne hinni vagy sem.
-Nem szólnám le vagy nevetném ki minden álmát!
-Nem vágnám a fejéhez minden rossz jegy után: "Belőled soha nem lesz semmi, maximum wc pucoló"
-Nem szólnám, fikáznám le azokat a dolgokat amik neki fontosak, kedvesek!
-Többet játszanék vele mikor gyerek!
-Többet beszélgetnék vele!
-Nem okoskodnék bele olyanba amihez hülye vagyok!
-Nem dolgoznám magam halálra feketén egy lusta férj mellett.
-Ilyen férfinek nem szülnék még egy gyereket!
-Tennék azért, hogy a gyerekem ne a meztelen valagával induljon el az életbe és nem vágnám a fejéhez: "Asziszed' hogy nekünk könnyű volt?"
-Nem piszkálnám minden héten: "Na, mikor jön már az unoka?"
-Nem mondanám büszkén: "Majd lesz valahogy, ti is felnőttetek"
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos vagyok benne hogy lenne még.
Szeretném, szeretném, szeretném, szeretném, szeretném!
Szeretném azt a kicsi gyereket. Mindig megölelném, legtöbbször lágyan, kedvesen, de nagyon átölelném, hogy ki se látszódna. Puszilgatnám sokat, és simogatnám a kis arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!