Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az, amit ti máshogy csináln...

Mi az, amit ti máshogy csinálnátok, mint a szüleitek?

Figyelt kérdés
Tehát ha ti lennétek szülők, mik lennének azok a dolgok/hibák amiket ti nem követnétek el/máshogy csinálnátok volna mint a ti szüleitek?

2022. jan. 11. 20:26
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
97%
Sokat foglalkoznék a gyerekemmel.
2022. jan. 11. 21:54
 22/49 anonim ***** válasza:
98%

nem kényszeríteném a gyerekem olyan szakmába, amit utál.

nem tiltanám neki hogy saját zsebpénzt szerezzem.

nem alakítanék ki neki olyan közeget, amibe nem szeret hazajárni évekig

2022. jan. 11. 21:56
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem valok alkoholistava.
2022. jan. 11. 22:02
 24/49 anonim ***** válasza:
86%
Nem tervezek gyereket.
 25/49 Metionin ***** válasza:
97%
Nem szülök ha egyszer nem szeretem a gyerekeket.
 26/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem kritizálom mindig mindenben, hanem inkább dicsérem, bátorítom. Nem hasonlítom folyton össze másokkal, hogy bezzeg xy csinosabb, jobb dolgozatot írt. Nem tiltom minden szórakozástól, sokkal lazább szülő vagyok. Nem éreztetem a gyerekemmel azt, hogy csak akkor szeretem, ha olyan, amilyennek én elképzeltem.
2022. jan. 11. 22:08
 27/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem vállalok gyereket, manapság magamat se tudom eltartani hiába van diplomám, nyelvvizsgám, nemhogy egy családot, gyerekeket... Nem akarom hogy a jovöbeno esetleges gyerekeim átéljék azt a nelkulözest amit nekem sajnos át kellett regen elnem.

Meg amugyis, az előző generáció felélte a bolygót és a jövő nemzedékek számara kilátástalan jövőt biztosít.

Puszi

26/f

2022. jan. 11. 22:24
 28/49 anonim ***** válasza:
88%

-Nem szülnék szocpolra!

-Engedném a gyerekem a barátaival elmenni szórakozni!

-Nem tömném a fejét hülyeségekkel és a begyepesedett gondolkodásommal! Hagynám hogy egy kicsit maga tapasztalja meg a dolgokat!

-Elvinném külföldre hogy lássa a világot, ismerkedjen meg több kultúrával, más emberekkel, tudjon tanulni angolul és még véletlenül sem szajkóznám neki: "Mennnnyé' szavazni Orbánra, mert másképp jönnek a migráncsok!"

-Nem kényszeríteném rá a vallásra! Majd ha olyan korba ér akkor eldönti saját maga, hogy szeretne hinni vagy sem.

-Nem szólnám le vagy nevetném ki minden álmát!

-Nem vágnám a fejéhez minden rossz jegy után: "Belőled soha nem lesz semmi, maximum wc pucoló"

-Nem szólnám, fikáznám le azokat a dolgokat amik neki fontosak, kedvesek!

-Többet játszanék vele mikor gyerek!

-Többet beszélgetnék vele!

-Nem okoskodnék bele olyanba amihez hülye vagyok!

-Nem dolgoznám magam halálra feketén egy lusta férj mellett.

-Ilyen férfinek nem szülnék még egy gyereket!

-Tennék azért, hogy a gyerekem ne a meztelen valagával induljon el az életbe és nem vágnám a fejéhez: "Asziszed' hogy nekünk könnyű volt?"

-Nem piszkálnám minden héten: "Na, mikor jön már az unoka?"

-Nem mondanám büszkén: "Majd lesz valahogy, ti is felnőttetek"

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos vagyok benne hogy lenne még.

2022. jan. 11. 22:27
 29/49 anonim ***** válasza:
87%

Szeretném, szeretném, szeretném, szeretném, szeretném!

Szeretném azt a kicsi gyereket. Mindig megölelném, legtöbbször lágyan, kedvesen, de nagyon átölelném, hogy ki se látszódna. Puszilgatnám sokat, és simogatnám a kis arcát.

2022. jan. 11. 22:39
 30/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem erőltetném rá a nézeteimet, a vallásomat, ha egyértelmű jelét adta, hogy ő nem vevő rá. Csak annyi gyereket vállalnék, amennyit az idegrendszerem és a pénztárcám bír ( bár nálunk inkább az előbbivel volt probléma). Nem éreztetném a felsőbbrendűségem minden egyes adandó alkalommal. Kb ennyi.
2022. jan. 11. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!